Galaxy S10 Plus, Magisk Sayesinde Rootlandı

40
27
6
4
0
Bir süredir Galaxy S10 serisinin root çalışmalarını yürüten XDA Developers ekibinden bir üye, Galaxy S10 Plus'ın Exynos modelini Magisk sayesinde rootladığını açıkladı.

Galaxy S10 ailesinin tanıtılmasıyla birlikte yeni cihazların Android forumlarında gündeme oturması bir oldu. Cihazın ön kayıtları geçtiğimiz senenin amiral gemisi Galaxy S9’dan geride kalsa da S10'un ön siparişleri S9'u dörde katladı. Galaxy S10 kullanıcıları bir süredir cihazın rootlanmasını dört gözle bekliyorlardı. XDA Developers ekibi, Magisk’in Exynos Galaxy S10+ modelini rootladığını duyurdu.

XDA Developers ekibinden John isimli bir üye, bir süredir Magisk ve Samsung Galaxy S10 ailesi üzerine çalışıyordu. John, geçtiğimiz gece S10+ cihazında root erişimine ulaştığını duyurdu. John’un dediğine göre bu işlemi gerçekleştirebilmek için sisteme direkt modifikasyon uygulanması gerekiyor.

Bunun dışında bu işlemleri yapmadan da S10+’ı rootlamak için çalışmalar başladı. Henüz tam olarak bir root yayınlanmadı ancak çalışmalara başlanması bile kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/exynos-samsung-galaxy-s10-rooted-magisk/
40
27
6
4
0
Emoji İle Tepki Ver
40
27
6
4
0