Garfield Filminden Yeni Fragman Geldi [Video]

16
1
1
0
0
Garfield Filmi için yepyeni bir fragman yayımlandı. Filmin seslendirme kadrosunda Chris Pratt ve Samuel L. Jackson gibi isimler de yer alıyor.

Tembel kedi Garfield, saftirik köpek Odie ve müzmin bekar John'un Garfield anlatımıyla karşımıza çıkan hikâyesi, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Bu kadar büyük bir kitlesi olan bir karakter elbette ki zaman zaman sinemada da kendisine yer buluyor. Yeni Garfield filmi ile tembel ve obur kedi bir kez daha beyaz perdeye dönüyor.

Yeni fragmana baktığımızda filmde önceki Garfield serilerini izlemiş olanlar için alışılandan biraz daha farklı şeyler görebileceğimizi söyleyebiliriz. Garfield, bu filmde daha önce karşılaştığı hiçbir şeye benzemeyen yepyeni bir maceraya atılıyor.

Garfield fragmanı

Garfield filmi konusu

garfield

Garfield fiilmi ile birlikte yeni bir maceraya atılacağız. Garfield, babası Vic'in hayatta olduğunu ve trenlerde yaşayan bir kedi olduğunu öğrenince hayatı altüst olacak. Garfield ve Odie, evlerinden uzak düştüklerinde geri dönmek için Vic'in yardımına ihtiyaç duyacaklar.

Garfield oyuncu kadrosu:

garfield

Daha önce farklı seslendirme rolleriyle de gördüğümüz Chris Pratt, yapımda Garfield'i seslendirecek. Samuel L. Jackson (Vic) ona eşlik edecek. Bunun dışında Nicholas Hoult, Bill Murray, John Cena, Hannah Waddingham gibi isimleri de filmde göreceğiz. Yönetmen koltuğunda ise Mark Dindal'ı görüyoruz.

Garfield filmi nerede yayımlanacak?

Film ilk aşamada yalnızca sinemalarda gösterilecek. Filmin dağıtım hakları ise Çin hariç olmak üzere dünya çapında Sony'de olacak. 

Garfield filmi vizyon tarihi:

Garfield, 24 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.

Garfield'ın daha önce yayımlanan fragmanı:

16
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
1
1
0
0