Geleceğe Dönüş Filmindeki Ayakkabının Değeri 100 Bin Dolar!

0
0
0
0
0
89 şanslı kişiden biri, özel yapım "Geleceğe Dönüş" ayakkabılarını görücüye çıkardı. Chris isimli ABD vatandaşı, ayakkabılarına gözü gibi bakıyor.

"Geleceğe Dönüş" filmindeki gelecek bile geçmişte kalmışken, bir nesli büyük etkisi altında bırakmış filmin sembolleri, artık tarihi eser değeri görmeye başladı. Filmin baş karakteri Marty Mcfly’ın “gelecekte” giydiği ayakkabılar, önemli bir semboldü.

Eğer siz de benim gibi “Geleceğe Dönüş” neslindenseniz, bu ayakkabılara sahip olmanın ne anlama geldiğini bilebilirsiniz. Nike, bir çekiliş ile 89 adet ayakkabıyı filmin hayranlarına dağıtmıştı. Aradan yıllar geçti ve bu çok nadir bulunan ayakkabıyı geçtiğimiz günlerde, 104.000 dolara bir koleksiyoncu Hong Kong’da satın aldı.

Bu olayın ardından Chris isimli bir ABD vatandaşı, bu 89 şanslı kişiden biri olduğunu açıkladı ve ayakkabılarını görücüye çıkardı. Ayakkabılara gözü gibi bakan Chris imdilik tekliflere açık, fakat bilinmez; 100.000 dolar bile belki bu ayakkabılardan ayrılması için yeterli olmayabilir.

Kaynak : http://gizmodo.com/watch-this-guy-treat-his-back-to-the-future-nike-mags-l-1788398459
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0