19
7
2
1
1

Arkadaşlar bugün yine yeni bir sağlamlık testimizle karşınızdayız. Sizlerden General Mobile 8 (GM8)'e sağlamlık testi yapmamız üzerine çok istek geldi. Biz de bu videomuzda sizi kırmak istemedik ve sağlamlık testi yapalım dedik. Tabii ki yine her zaman olduğu gibi, normal şartlara uygun olarak yaptığımız sağlamlık testi dışında bir de Webtekno Usülü sağlamlık testi yapmayı ihmal etmedik. 

Öncelikle şunu söyleyelim, GM8 ortalama sağlamlık testlerinin hiç birisinden geçemedi. Zaten suya dayanıklılığa dair GM8'in herhangi bir iddiası yok, ancak hafif su testinde bile hoparlöre elveda dedik. Daha sonra düşürme ve bükme testlerimizden de sağlam çıkmayan cihaz için pek fazla yapabileceğimiz bir şey zaten yoktu. Çizme testinden de geçemeyen cihazı ise son olarak hepinizin beklediği bir de Webtekno Usulü sağlamlık testlerine sokmayı da ihmal etmedik. 

Daha fazlasını ise videomuzda bulabilirsiniz. Peki siz ne düşünüyorsunuz? GM8'in sağlamlık testi performansını, fiyat oranıyla birlikte düşündüğünüzde memnun musunuz? Yoksa daha iyi bir cihaz olabilir miydi? Düşüncelerinizi lütfen yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca eğer videolarımızı beğendiyseniz, Webtekno Youtube kanalına da abone olursanız çok seviniriz :)

19
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
7
2
1
1