13
6
3
1
1

Bir dönemlerin popüler akıllı telefon üreticisi General Mobile, uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken yeni akıllı telefonu GM 20 Pro'yu geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa sunmuştu. Uygun fiyatına rağmen iddialı özellikleri bulunan akıllı telefon, bu sayede pek çok kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı.

Biz de bu içeriğimizde son zamanların en çok merak edilen akıllı telefonlarından biri olan GM 20 Pro'ya daha yakından göz atacağız. Lafı daha fazla uzatmadan dilerseniz gelin akıllı telefonun özelliklerinden başlayalım.

GM 20 Pro neler sunuyor?

GM 20 Pro özellikleri

6,3 inçlik Full HD+ IPS LCD ekranla gelen GM 20 Pro, standart 60 Hz ekran yenileme hızına sahip. 409 PPI parlaklığı destekleyen bu ekranın üzerinde ise çentik tasarımına sahip f /2,0 diyafram genişliğinde 16 MP'lik selfie kamerası bulunuyor. Gün ışığında oldukça başarılı sonuçlar veren ön kamera, düşük ışıkta ise ne yazık ki bekleneni yakalayamıyor.

Cihazı arka tarafa çevirdiğimizde sol üst köşeye dikey şekilde yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bunlar sırasıyla 48 MP ana kamera, 8 MP geniş açı sensörü ve 2 MP'lik derinlik sensöründen oluşuyor. Gündüz çekimlerinde fiyatına kıyasla iddialı kareler yakalayabilen arka kamera, düşük ışıkta kumlanmalara maruz kalıyor.

GM 20 Pro kamera performansı

Donanımdan da bahsedecek olursak gücünü MediaTek Helio P70 yonga setinden alan akıllı telefon, bellek tarafında 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamayı destekliyor. Pil tarafında ise 4.050 mAh'lik bir batarya bizleri karşılıyor. Yaklaşık 15 dakikalık oyun testlerimizden sonra şarjda %5'lik bir kayıp olduğunu, sıcaklığın ise 37 derecelere kadar çıktığını söyleyebiliriz.

GM 20 Pro oyun testi

GM 20 Pro, şu anda ülkemizde 2000-2300 TL civarından satışa sunuluyor. Telefon hakkında daha fazla bilgi almak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

13
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
6
3
1
1