Google’ın Pixel Launcher’ını Telefonunuza Nasıl Yüklersiniz?

3
1
0
0
0
Google’ın Pixel telefonlarıyla kullanmaya başladığı daha sade bir arayüz olan Pixel Launcher’ı telefonunuza nasıl indirip kurabileceğinizi anlatıyoruz.

Google’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı Pixel ve Pixel XL, donanımsal özelliklerinin yanı sıra arayüzü ile de dikkat çekiyor. Pixel Launcher adını alan bu arayüzde çok daha sade ve çok daha stabil bir sistem bulunuyor.

Eğer siz de kendi telefonunuzun arayüzünden sıkılmış, birçok launcher uygulaması ile farklılık deniyorsanız Pixel Launcher’ı mutlaka denemelisiniz. Peki, eğer Pixel Launcher’ı kullanmak istiyorsanız nasıl yükleyeceksiniz? İşte bu içeriğimizde de size bunu adım adım anlatıyoruz;

1- Pixel Launcher İndirme

Eğer cihazınızda Pixel Launcher’ı kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey cihazınızın versiyonunu kontrol etmek çünkü Pixel Launcher, Google tarafından  sunulmuş olsa da en düşük Android 6.0 Marshmallow versiyon uyumluluğuna sahip.

2- Bilinmeyen Kaynaklar İzni Verme

Eğer şimdiye kadar hiçbir APK kurulumu yapmamış iseniz öncelikle telefonunuzdan buna izin vermeniz gerekecek. Bunun için Ayarlar > Güvenlik (“Kilit Ekranı ve Güvenlik” de olabilir) bölümüne gelerek aşağıda bulunan Bilinmeyen Kaynaklar bölümünde izin vermeniz gerekiyor. Böylece Play Store dışında APK olarak indireceğiniz dosyalara kurulum izni vermiş olacaksınız.

Eğer bu izni daha önceden vermiş ya da APK kurulumu yapmış iseniz bu adımı atlayabilirsiniz.

3- Kurulum

Kurulum olarak oldukça basit iki adımımız var. Öncelikle Pixel Launcher APK’sını, ardından da Duvar Kağıdı APK’sını tek tek kurun. Sonrasında ise yapmanız gereken ana ekran tuşuna basmak ve ardından karşınıza çıkan “Başlatıcı Seç” bölümünden Pixel Launcher’ı seçmek yeterli olacak.

Güle güle kullanın :)

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0