Google Pixel 4'e Ait Olduğu İddia Edilen Ekran Korucuyu Tasarımı

19
9
4
2
2
Google Pixel 4 ile ilgili her geçen gün, dedikodular artıyor. Hatta son zamanlarda ortaya çıkan bir bilgi, telefonun tasarımını açığa çıkarmış olabilir.

Google’ın yakın zamanda Pixel 3a ve Pixel 3a XL telefonlarını çıkarmasının ardından, gözler yeni gelecek modellere çevrildi. Bu hususta dikkat çeken Pixel 4’ün, Kasım civarında çıkışını yapması bekleniyor. Telefonla ilgili ortaya çıkan son bilgi, bir ekran koruyucu camla ilgili. Bu ekran koruyucu, Pixel 4’ün tahmini tasarımını gözler önüne seriyor.

Net bir şekilde görülebildiği üzere, ekran koruyucunun sağ üst kısmında, ekrana gömülü iki adet ön kamera için oluşturulmuş bir boşluk duruyor. Bu tasarım bizlere Samsung'un Galaxy S10+ modelini anımsattı.

Ekran koruyucu, ABD menşeili, aksesuar bazlı bir şirket olan Skinomi’nin web sitesinde ön siparişe açıldı. Ekran koruyucunun üst ve alt kısmında, stereo hoparlörleri ön plana çıkaracak iki adet yatay kesik bulunuyor.

Google genelde amiral gemi modellerinde iki adet ön kamera kullanıyor. Bu kameralardan biri normal, biriyse geniş açılı oluyor. Google’ın geleneği bozmayarak Pixel 4’te de benzer kameralara yer vermesi bekleniyor.

Google’ın Pixel 4 modellerinde Snapdragon 855 SoC işlemci kullanacağı da söylentiler arasında.

Bir diğer merak konusuysa, Google’ın bu seneki modellerinde bellek ve depolama konusunda atacağı adımlar. 4 GB’tan fazla bir bellek ya da 512 GB’lık bir depolama alanı sunulup, sunulmayacağı merakla bekleniyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/google-pixel-4-skinomi-screen-protector-dual-hole-punch-selfie-camera-leak-rumour-2045255
19
9
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
19
9
4
2
2