Google Street View Görüntüsü Yanılsaması Rezillik Çıkardı

0
0
0
0
0
Houston'da yaşayan bir adam Google Street View görüntülerinde altına işemiş gibi ıslak pantolonla görüldüğü için her gün alay konusu oluyor.

Hepimiz iş ya da okul hayatımızda bazı küçük kazalar yaşayıp, bir günlük de olsa iş ya da okul arkadaşlarımızın alay konusu olmuşuzdur. Ancak Houston'da yaşayan Joshua Justice isimli bir adam iş yerinde yaşadığı küçük bir kaza yüzünden sadece arkadaşlarının değil, belki de tüm dünyanın alay konusu oluyor.

Google'ın hemen hemen birçok yeri 360 derece görüntülerini görebildiğimiz Street View özelliğinde zaman zaman ilginç görüntülerle karşılaşıyorduk. Bu kez yine ilginç bir görüntü Street View'ın kameralarına yansıdı ancak diğer olaylardan farklı olarak o kadar da sıradışı bir görüntü değil.

Houston'da yaşayan bir temizlik işçisi Joshua Justice, temizlik yaparken yanlışlıkla üzerine yarısı dolu temizlik kovasını döktü ve kovanın büyük bir kısmı pantolonuna denk geldi. Bu süre içinde pantolonunu değiştirmek için eve giden Joshua, Google'ın etrafın 360 derece görüntülerini alan Street View aracının kameralarına takıldı. Üzerine temizlik malzemesi dökülmesi üzerine altına işemiş gibi duran Joshua'nın bu görüntüleri çevresindekiler ve onu tanımayan insanlar için bile alay konusu oldu.

Bu görüntünün Google Street View'a kaydedilmesi üzerine belki de yıllarca görüntülenebilecek olan bu görüntü, Joshua'nın söylediğine göre her gününü adeta zehir ediyormuş.

Joshua Justice bu görüntünün Google Street View'dan kaldırılmasını istiyor. Birçok yabancı büyük haber sitesine de konu olan Joshua'nın sesini bakalım Google duyup bu konuda bir adım atacak mı?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0