Stranger Things’in 3. Sezon Fragmanı Yeni Yaratıklarla Geldi

Uzun süren bekleyişin ardından Stranger Things’in 3. sezonunun fragmanı geldi. Fragmanda sevilen karakterler, 80’ler esintileri ve yeni yaratıklar var.

Netflix’in en sevilen orijinal içeriklerinden olan Stranger Things’in 3. sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda gördüğümüz yeni yaratıklar ve canavarlar, sezonun yayınlanacağı 4 Temmuz’a kadar pek çok teoriye konu olacak gibi duruyor.

Fragman aslında oldukça neşeli ve eğlenceli başlamasına rağmen, ikinci sezondaki yaratıklara göre daha ürkünç yaratıklarla sona eriyor. Hawkins'in yaratıklarının sonu gelmese de, üçüncü sezonda göreceğimiz yaratıkların diş yapıları ve fiziksel deformasyonları, ilk sezondaki canavarların bir boy büyükleri oldukları izlenimi yaratıyor.

Fragmanın sonlarında yer alan bir sahnede, kamera her ona döndüğünde daha da büyüyen ve en son bütün koridoru dolduran bir canavar göze çarpıyor.

Bu sezonun yaratıkları, ilk sezondaki ters asılan canavarlardan ve ikinci sezonun köpeklerinden daha iğrenç görünüşlü, daha agresif ve daha korkutucu görünüyor. Bu canavarın ne olduğu ve nereden geldiğine dair bir bilginin paylaşılmadığı fragmanın başlarında başka canavar da görüyoruz.

Öyle görünüyor ki Hawkins, Indiana’nın bu yaz da çekecek çok çilesi var.