Netflix'e Rakip Olacak Yeni Dijital Yayın Platformu HBO Max'le İlgili Tüm Bilinenler

21
4
2
2
1
WarnerMedia'nın hizmete sunacağı yeni dijital yayın platformu HBO Max ile ilgili tüm bildiklerimizi sizin için listeledik. Gelin bu platformu daha yakından tanıyalım.

Hâlihazırda 5 adet dijital yayın platformu bulunan AT&T, Netflix gibi dijital yayın platformlarına rakip olacak yeni yayın platformu HBO Max'i başlatmak için gün sayıyor. HBO Go, HBO Now, AT&T TV, AT&T TV Now ve AT&T Watch TV isimli yayın platformlarının yanına HBO Max'i de katmak isteyen AT&T'nin yeni platformu ile ilgili bilinen önemli detaylara yakından bakalım.

HBO Max aboneliğinin fiyatı ne kadar olacak?

HBO Max

Bu konu hakkında resmi bir bilgi olmasa da bazı söylentiler ortaya çıktı. Şirketin bir başka yayın platformu olan HBO Now üyeliği, aylık 15 dolar (86 TL) gibi bir fiyata satılıyor. HBO Max aboneliğinin fiyatının da bu fiyata yakın olması bekleniyor. Haziran ayında ortaya çıkan bir söylentide, şirketin 16 ile 17 dolar arasında bir fiyat etiketi düşündüğü belirtilmişti. Yine de bunun yalnızca bir söylenti olduğunu belirtmekte fayda var.

HBO Max ne zaman hizmete girecek?

AT&T tarafından yapılan resmi açıklamalara göre HBO Max, 2020 yılının ilkbahar döneminde hizmete girecek. Bu, geniş bir zaman aralığına işaret etse de şirketin salı günü yapacağı basın toplantısında tam olarak yayın gününü açıklaması bekleniyor.

HBO Max'te hangi diziler bulunacak?

Game of Thrones HBO Max

HBO Max, yayına girdiği zaman HBO'nun sahip olduğu tüm dizi ve filmlere sahip olacak. Bunun yanı sıra bazı ek özel programlar eklenecek olan HBO Max'te hangi içeriklerin bulunacağı salı günü yapılacak olan toplantıda açıklanacak. Platformda bulunacak içeriklerin bazılarının listesi ise şu şekilde:

  • Watchmen
  • Westworld
  • Last Week Tonight with John Oliver
  • Game of Thrones
  • Sex and the City
  • Silicon Vally
  • Veep

HBO Max'in diğer AT&T platformlarından farkı ne?

HBO Max, bir diğer AT&T yayın platformu olan HBO Go ve HBO Now ile benzer bir yapıya sahip olacak ancak yine de kendi içerisinde özel programlar içerecek. HBO Max ile ilgili şimdiye kadar tüm bilinenler bu kadar. Yeni bilgiler paylaşıldığında habersiz kalmamak için bizleri takipte kalın.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/hbo-max-launch-dates-prices-shows-and-movies-to-expect/
21
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
4
2
2
1