6
2
1
0
0

Günümüzde, bir yerden bir yere giderken toplu taşıma araçlarını kullandığımızda ya da güzel bir yürüyüş yapmak istediğimizde bizi dünyanın diğer seslerinden alıp sevdiğimiz müzikle buluşturan kulaklıklarımız olmazsa olmaz eşyalarımız arasında yer alıyor. Pek çok farklı türde bulunan bu kulaklıklar, son dönemde kablo derdinden de kurtularak tamamen kablosuz kulaklıklar oldular. Bugün size tanıtacağımız kulaklık ise bunlardan daha fazlası.

Arkadaş ortamlarında yanınızda bir hoparlör olması ve bu hoparlörle arka fona güzel bir müzik açmak çok eğlenceli oluyor. İşte, bugün size tanıtacağımız bluetooth kulaklık, aynı zamanda hoparlör görevi görüyor.

Bix BH1 isimli kulaklık, hoparlörlerinin konumu ile sesi kulağınıza uygun veya dışarıya verecek şekilde ayarlanabiliyor. Kulak pedleri içeriye dönükken sesi tamamen size özel çalan bu çok işlevli aparat, kulak pedlerini dışarıya doğru çevirdiğinizde, adeta yanınızda taşıdığınız bir ses bombasına dönüşüyor. Tüm bu özelliklerinin yanında tümleşik bir biçimde gelen FM Radyo özelliği ile radyo yayınlarını da rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

Hem kulaklıkta hem de hoparlörde kaliteli bir ses deneyimi sunmayı başaran Bix BH1 bluetooth kulaklığı daha fazla merak ediyorsanız, buraya tıklayarak ürünün Teknostore sayfasına ulaşabilirsiniz.

6
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
0
0