8
7
6
5
4

Yeni yılın ilk akıllı telefon incelemesi ile karşınızdayız. Bu videomuzda sizin için, son dönemlerde LG'nin özellikle de kamera özellikleriyle övündüğü LG V30+'ı inceledik. Bir çok açıdan incelediğimiz cihaz, kağıt üstünde ve ilk kullanımda gayet güzel gözükse de, belli başlı bazı problemlere sahip. Yine de cihazın ülkemizdeki resmi satışını da beklemek gerekiyor gibi. 

Öncelikle bu cihazın bir alt versiyonu olan LG V30 ile olan tek farkı, V30'un 64 gb'lık depolama alanı varken, V30+'ın 128 gb'lık depolama alanı olması. Onun dışında iki cihazda neredeyse aynı. Ayrıca iki cihaz için de kamera özellikleriyle, kağıt üstünde öne çıksa da, rakibi olan amiral gemisi cihazlarla ne yazık ki özellikle de düşük ışık konusunda kapışamıyor diyebiliriz. 

Cihaz ile ilgili bunun dışındaki teknik incelememizi videomuzda daha ayrıntılı bir şekilde bulabilirsiniz. Bunun dışında cihaz her ne kadar kağıt üstünde iyi gözükse de, özellikle de LG akıllı telefonlarda sıkça karşılaşılan ekran problemleriyle ilgili ve şu anda tahmin edilen satış fiyatının çok yüksek olması gibi sorunlar olabilir. Bu yüzden bu cihazı almak konusunda acele etmemenizi öneriyoruz. 

Peki siz incelememizi nasıl buldunuz? LG V30+'ı beğendiniz mi? Lütfen yorumlarda ve videonun kartlar bölümünde bulunan anket aracılığıyla düşüncelerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. 

8
7
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
8
7
6
5
4