Hepsiburada, Apple'dan Sonra Şimdi de Honor ile Anlaştı: İşte Tüm Detaylar

38
7
6
6
2
Honor'un Hepsiburada mağazası açıldı. 11 Kasım'a kadar çeşitli kampanyalar düzenleyecek olan Huawei'nin alt şirketi, bir sonraki günün kampanyalarını resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuracak.

İnternet ve akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte bazı alışkanlıklarımız da değişti. Bu alışkanlıklarımızdan bir tanesi de alışveriş yapmakla ilgili. Eskiden mağazalar aracılığıyla yaptığımız alışverişler için artık yerimizden kalkmaya bile gerek duymuyor, her şeyi internet üzerinden halledebiliyoruz. Bu bağlamda da hayatımıza, "e-ticaret" isminde yeni bir sektör girmiş oldu.

Türkiye'de pek çok e-ticaret platformu bulunuyor. Bu platformlardan bir tanesi de Hepsiburada. Aslına bakacak olursak Hepsiburada çok kısa bir süre önce yine gündemimizdeydi. Apple'ın Hepsiburada ile anlaştığını ve bu bağlamda özel bir Apple sayfası oluşturulduğunu sizlere aktarmıştık. Şimdi yine benzer bir olay Honor markası için yaşandı.

Honor

Hepsiburada'da yeni bir mağaza açan şirket bu kez, Çinli teknoloji devi Huawei'nin daha çok gençlere odaklı kurulan alt şirketi Honor. Honor şimdi, Hepsiburada'daki mağazası üzerinden ürünlerini satmaya devam edecek. Bugün itibarıyla açılan çevrimiçi mağaza, 11 Kasım'a kadar da ürünleri ciddi indirimler ve hediyelerle birlikte sunuyor.

Honor'un Hepsiburada mağazasında düzenlediği açılışa özel kampanya, pek çok üründe geçerli. Örneğin Honor, açılış nedeniyle bazı akıllı telefonlarında büyük oranlarda indirim uygularken, bazı akıllı telefonlarında ise indirim oranını düşük tutarak telefonlarla birlikte bazı hediyeler veriyor. Ayrıca şirketin popüler ürünlerinin neredeyse hepsinde farklı oranlarda değişen indirimler sunuluyor.

Honor

Honor'un açılışa özel başlattığı kampanyasında bazı akıllı telefonların yanında ücretsiz olarak Honor Band 4 Running verilirken bazı telefonların yanında Honor Band 5 ücretsiz olarak veriliyor. Şirketin en güçlü akıllı telefon modellerinden bir tanesi olan "Honor 20"nin satın alınması halinde ise şirket, hediye olarak hem Honor Band 5 hem de Honor AM61 kablosuz kulaklık veriyor.

Honor'un açılışa özel kampanyaları 11 Kasım'a kadar devam edecek ve şirket, bir sonraki günün kampanyasını Instagram ve Facebook hesapları üzerinden duyuracak. Eğer son dönemlerde Honor takibinizdeyse, önümüzdeki birkaç gün boyunca Honor'un sosyal medya hesaplarını takip etmek sizin yararınıza olabilir.

Kaynak : http://www.kpsscafe.com.tr/teknoloji/hepsiburada-honor-online-magazasi-muhtesem-firsatlarla-acildi-h103023.html
38
7
6
6
2
Emoji İle Tepki Ver
38
7
6
6
2