275 TL Fiyatlı Horizon Zero Dawn'ın PC Sürümünden Yeni Ekran Görüntüleri

15
8
1
0
0
Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn'ın PC sürümünden yeni ekran görüntüleri paylaştı. Paylaşılan görüntüler, oyunun maksimum grafik ayarlarında nasıl bir deneyim sunacağını gözler önüne seriyor. Oyun tam anlamıyla neler sunacağı, yarın itibarıyla gün yüzüne çıkacak.

PlayStation 4 sahipleri, 2017 yılında Horizon Zero Dawn isimli bir oyunla tanışmışlardı. Aksiyon dolu bu oyun, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyordu. Geçtiğimiz dönemlerde Guerrilla Games, PC oyuncularını da sevindiren bir açıklama yaparak Horizon Zero Dawn'ın PC'ye geleceğini açıklamıştı. Geliştirici ekip şimdi, bu oyunla ilgili yeni ekran görüntüleri paylaştı.

Horizon Zero Dawn'ın PC sürümü için yayınlanan ekran görüntüleri, oyunun maksimum grafik ayarlarında neler sunacağını gözler önüne seriyor. Geliştirici ekip, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamalarda bu oyunun PC sürümünün ultra geniş çözünürlük ve monitörlerle uyumlu olacağını açıklamıştı. Bu bağlamda oyuncular, Horizon Zero Dawn'ın PC sürümünde 4K çözünürlük deneyimini kısıtlama olmayan fps'lerde yaşayabilecekler.

İşte Horizon Zero Dawn'ın PC sürümünden gelen yeni ekran görüntüleri

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn, oyunculara gerçekten de benzersiz bir deneyim sunacak. Zaten PlayStation 4 oyuncuları, Horizon Zero Dawn'a 2017 yılından beri büyük bir tutkuyla bağlılar. Şimdi bu durum, PC kullanıcıları için de geçerli olacak. Ancak oyunla ilgili yapılan bazı açıklamalarda, Horizon Zero Dawn'ın PC sürümünün şu an için ciddi performans ve optimizasyon sorunlarından muzdarip olduğunu ortaya koyuyordu. Bu iddiaların doğruluğu, oyunun yayınlamasıyla birlikte gün yüzüne çıkacak.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn'ın Steam'deki sistem gereksinimlerine baktığımızda, bu oyunu oynayabilmek için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerektiğini anlayabiliyoruz. Oyun önerilen olarak; Intel Core i7-4770K işlemciye, 16 GB RAM'e, Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartına ve 100 GB de depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Ancak az önce de belirttiğimiz gibi bu seviyede bir donanımın Horizon Zero Dawn'ı ne kadar performanslı oynatacağı şu an için tartışmalı.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn, an itibarıyla Steam ve Epic Games üzerinden ön sipariş olarak satın alınabiliyor. Oyun, kullanıcılara "Complete Edition" olarak hayranlarına sunuluyor ve bu sürüm, bazı ek içerikleri de içeriyor. Örneğin; Horizon Zero Dawn'ı satın aldıktan sonra The Frozen Wilds isimli genişleme paketi ve özel bir Carja kıyafetine sahip olma imkanı yakalıyorsunuz. Oyuna sahip olabilmek için yapmanız gereken ödemeyse 275 TL olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, yarın itibarıyla erişilebilir olacak.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/screenshot-news/new-official-horizon-zero-dawn-pc-screenshots-released/
15
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
8
1
0
0