Huawei, Mobil Uygulamayı İndiren Herkese 200 TL İndirim Kuponu Veriyor

113
21
11
6
2
Huawei, online mağazası için Android’e getirdiği mobil uygulamasını indiren herkese 200 TL’ye kadar indirim kuponu veriyor. İndirim kuponları, belirli fiyat aralığına sahip ürünler için geçerli.

Huawei Store, Android kullanıcıları için yayınladığı mobil uygulamasıyla beraber güzel bir kampanyayla karşımıza çıktı. Şirket, Huawei Store uygulamasını indirip üye olan veya giriş yapan herkese 200 TL’ye varan kuponlar dağıtıyor. Şu anda erişilebilir olan bu kuponlarla Huawei Store’da satılan telefon, tablet, bilgisayar, çevre birimleri ve çeşitli aksesuarları satın alabiliyorsunuz. 

31 Ağustos’a kadar geçerli olacak bu kampanyadan elde ettiğiniz kuponları 15 Eylül’e kadar kullanabilirsiniz. 2 farklı kupon dağıtan Huawei, 100 TL’lik indirim kuponunu 2000 TL ve üzeri alışverişlerde, 200 TL’lik indirim kuponunu ise 3000 TL ve üzeri bir alışveriş kullanmanıza izin veriyor.

Huawei’den 200 TL’ye varan kuponları nasıl alabilirsiniz?

  • Huawei’den 200 TL’ye varan kuponlara ulaşmak için buraya tıklayarak Huawei’nin web sayfasına ulaşın.
  • Sonrasında sayfanın aşağısında yer alan QR kodları kullanarak mobil uygulamalara ulaşabilirsiniz. Ayrıca buraya (AppGallery) veya buraya (Google Play) tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulama yüklüyse en son sürüme yükseltin.
  • Not: Huawei Mobil Servisleri önceden yüklü olan telefonlarda AppGallery linki kullanılmalıdır.
  • Uygulamayı açın.
  • Huawei Store uygulamasına üye olmanız gerekiyor. Eğer üyeyseniz hesabınızla giriş yapın.
  • Açılan sayfada karşınızdaki kuponlardan birini seçin. 

  • Kupon hesabınıza işlendi.

Bu kuponlar, farklı fiyat aralığındaki ürünlerde kullanılabiliyor. Yani 200 TL’lik kupona 205 TL’lik bir ürün alamıyoruz. Huawei Store’dan telefon gibi daha pahalı ürünler almayı düşünüyorsanız, 200 TL’lik kupon işinize yarayacaktır. 

Hediye çarkıyla 130 TL’ye varan kupon kazanma imkanı

Huawei, ayrıca Huawei Store’un alt kısmında hediye çarkıyla her gün 20 TL ile 130 TL arasında kupon dağıtıyor. Günlük olarak 3 kez çevirme hakkınız bulunan çarkı, Facebook üzerinden paylaştığınızda 2 çevirme hakkına daha sahip olabiliyorsunuz.

Kaynak : https://shop.huawei.com/tr/index.html
113
21
11
6
2
Emoji İle Tepki Ver
113
21
11
6
2