Huawei, EMUI 9.1 Güncellemesi Alacak Telefonlarına Yenilerini Ekledi

18
7
4
2
1
Huawei'nin özelleştirilmiş Android yazılımı olan EMUI'nin son sürümünün yayınlanacağı yeni telefon modelleri belli oldu. Güncelleme şimdilik Çin'deki, ilerleyen dönemlerde ise tüm kullanıcılar tarafından yüklenebilecek.

Çinli teknoloji devi Huawei, bir yandan ABD yönetiminin yaptırımlarının üstesinden gelmeye çalışırken diğer yandan da akıllı telefonları için çalışmalarını sürdürüyor. Android'in açık kaynak kodlu yapısını özelleştirerek telefonlarında EMUI isimli bir arabirim kullanan şirket, bu arabirimin güncellemelerini düzenli olarak kullanıcılarına sunuyor. Huawei şimdi, EMUI 9.1 güncellemesini almaya başlayacak olan yeni modellerini duyurdu.

EMUI 9.1 güncellemesi, akıllı telefonlarda daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için GPU Turbo 3.0 teknolojisini ve yeni bir dosya sıkıştırma sistemi ile akıllı telefonlarda ek 2 GB alan kazandırmak gibi pek çok önemli yeniliği içeriyor.

huawei emui

Android 9 Pie tabanlı bir arabirim olan EMUI 9.1 şimdi ise şu telefonlara dağıtılacak;

  • Huawei Nova 4
  • Huawei Nova 3i
  • Huawei Mate 20 Lite
  • Huawei Enjoy 9 Plus
  • Honor 8X

EMUI 9.1 sürümü bu akıllı telefon modelleri için şimdilik sadece Çin'de yüklenebilecek. İlerleyen dönemlerde bölgeler halinde dağıtımına devam edilecek olan EMUI 9.1 sisteminin tüm kullanıcılar tarafından kullanılmasının bir ayı bulabileceği ifade ediliyor. Eğer belirtilen akıllı telefonlardan bir tanesine sahipseniz, güncelleme akıllı telefonunuza gönderildiği zaman bir bildirim alacaksınızdır. Ancak manuel olarak kontrol etmek isterseniz HiCare uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/emui-9-1-with-gpu-turbo-3-0-and-erofs-super-file-system-now-available-to-these-5-huawei-and-honor-phones/
18
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
18
7
4
2
1