Huawei'nin Sır Gibi Sakladığı Mate 30 Pro, TENAA'da Listelendi

27
4
4
3
1
Huawei'nin üzerinde çalıştığı yeni amiral gemileri Mate 30 ve Mate 30 Pro, hem Çin'in sertifika kurumu TENAA hem de Bluetooth SIG'de görüntülendi.

Şu sıralar ABD yaptırımlarıyla başa çıkmaya çalışan Huawei, yeni telefon modelleri üzerindeki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Şirket şimdi, ilerleyen dönemlerde piyasaya süreceği yeni modelleri Mate 30 ve Mate 30 Pro'nun sertifika işlemlerini tamamladı.

Mate 30 ve Mate 30 Pro'nun aldığı sertifikalar, Çin'in önemli sertifika kurumu TENAA ve Bluetooth SIG üzerinde yayımlandı. Ancak yayımlanan bilgiler ne yazık ki fazlasıyla sınırlı.

mate 30 pro

Hem TENAA hem de Bluetooth SIG'de TAS-AL00 ve LIO-AL00 olarak kodlanan Huawei'nin yeni modelleri için paylaşılan özellikler arasında telefonların her ikisinin de çift SIM desteğine sahip olduğu ve Android işletim sistemine sahip olduğu ifade ediliyor. Bunların haricindeyse sadece, modellerin sahip olduğu sertifikalara yer veriliyor.

Huawei cephesinden yapılan açıklamalara göre Huawei'nin yeni amiral gemileri 19 Eylül'de tanıtılacak. Görünen o ki Huawei, tanıtım tarihine kadar bu modelleriyle ilgili ser verip sır vermeyecek.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/huawei-mate-30-pro-tenaa-bluetooth-sig-certifications-spotted-2085221
27
4
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
27
4
4
3
1