Huawei Watch 3 Yakın Bir Gelecekte Ortaya Çıkacak

5
2
1
0
0
Huawei'nin yeni akıllı saatlerinin ciddi bir kullanım ömrü sunması ve mevcut modellerden çok daha üstün özelliklere sahip olması bekleniyor.

Giyilebilir teknolojik ürünler son dönemlerde ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Huawei de bu bağlamda kendi ürünlerini piyasaya sürüyor. Edinilen bilgilere göre ise serinin üçüncü akıllı saati, kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek.

Ortaya çıkan son bilgilere göre Huawei, 4 farklı akıllı saat modelini piyasaya sürecek. Bu modeller, ana modelin farklı opsiyonları olacak.

huawei

Bu akıllı saatlerden bir tanesinin model kodlaması, CSN-BX9 olarak yapılmış durumda ve bu kod, Huawei Watch 2'ye benzerliğiyle dikkat çekiyor. Diğer modellerde bu kod numarasına benzer kodlar taşıyor ve bu modellerden bir tanesinin boyutsal olarak farklı diğerininse LTE modu olan bir model olması bekleniyor.

Huawei cephesinden daha öncelerden yapılan açıklamalara göre şirketin akıllı saat üretimine devam etmek istediği ancak bundan önce gerekli iyileştirmelerin yapılmasının planlandığı söyleniyordu. Bu da ilerleyen dönemlerde karşımıza çıkacak olan Huawei Watch 3'ün ciddi bir pil ömrü sunacağı ve Snapdragon Wear 3100 işlemci kullanılabileceğini söylemek mümkün görünüyor. 

Huawei'nin bu yeni akıllı saat modelini tanıtması için önünde büyük bir etkinlik var. Eylül ayında düzenlenecek olan tüketici elektroniği fuarı IFA 2019'a katılacak olan Huawei, yeni akıllı saat modelini bu etkinliklerde duyurabilir.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/huawei-watch-3-looks-to-be-the-companys-next-smartwatch
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0