İddia: 16 İnçlik MacBook Pro, Eylül Ayının Başlarında Tanıtılacak

11
2
2
2
0
Hakkında uzun süredir birçok bilgi duyduğumuz Apple’ın yeni çıkacak 16 İnçlik MacBook Pro Modeli hakkında bir bilgi daha ortaya çıktı. Rapora göre yeni MacBook Pro, Eylül ayının mümkün olan en erken zamanlarında piyasaya sürülecek.

Apple’ın yeni çıkaracağı MacBook Pro modeli hakkında çok fazla söylenti ve çok fazla bilgi duyduk. Uzun süredir beklentiler yaratan bu sıcak gelişmelerin üzerine bir bilgi de DigiTimes’dan geldi. DigiTimes’ın söylediğine göre, 16 inçlik yeni MacBook Pro modeli, Eylül ayının başlarında piyasaya sürülecek. 

MacBook Pro

Raporun en önemli detayı, MacBook Pro’nun muhtemelen bir sonraki iPhone modeli ile birlikte piyasaya sürüleceği. Bu tarih henüz doğrulanmadı ancak telefon Eylül ayında çıksa bile, MacBook Pro ondan biraz daha sonra gelebilir. MacBook Pro’nun biraz daha geç piyasaya sürülmesi çok da şaşırtıcı olmazdı zira Apple, daha önce birbirine yakın zamanlarda piyasaya sürülmüş ürünlerine bile farklı etkinlikler düzenlemişti.

Popüler bir tüketici cihazı olan iPhone 11’i, daha profesyonel odaklı olan MacBook Pro ile birlikte piyasaya sürmek daha az mantıklı olacaktır zira bir tanesi genel olarak tüm kullanıcılara hitap ederken bir diğeri yalnızca profesyonel odaklı kullanıcılara hitap ediyor. 

Raporda aynı zamanda yeni modelin bazı özellikleri de mevcut. Yeni model, çoğu raporun can alıcı noktası olan 16 inçlik LCD ekrana sahip olacak. Ekranın çözünürlüğü konusu ise biraz tartışılır olsa da çözünürlüğün 3072x1920 olacağı söyleniyor.  

Kaynak : https://www.techradar.com/news/apples-16-inch-macbook-pro-model-may-come-as-soon-as-september
11
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
2
2
0