İddia: OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro, Beklenenden de Erken Tanıtılacak

12
2
1
1
0
Bir Twitter kullanıcısı, bugün kişisel hesabından yaptığı paylaşımlarda OnePlus 7T ve 7T Pro’nun beklenenden daha erken tanıtılacağını iddia etti.

2019 yılı özellikle mobil cihaz dünyası için pek çok değişikliğin yılı oldu. Örneğin Samsung, yalnızca Galaxy S10 ve Galaxy S10+'ı piyasaya sürmekle kalmadı, aynı zamanda kardeşlerinin daha ucuz bir sürümü olan Galaxy S10e'yi de duyurdu. Ayrıca OnePlus, yılın ilk yarısında amiral gemileri olan OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro’yu piyasaya sürmeye karar verdi.

OnePlus'ın son model amiral gemilerini piyasa sürmesinin ardından henüz pek bir zaman geçmemesine rağmen şimdilerde şirket, yılın ikinci yarısı için başka bir ikili duyurmaya hazırlanıyor. Bir Twitter kullanıcısın paylaşımlarına göreyse OnePlus, normal ikinci yarı lansman programında bazı değişiklikler yaptı.

Oneplus 7T ve 7T Pro Eylül’de tanıtılacak:

Ortaya atılan iddialara göre OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro, bu yıl ilk olarak Hindistan'da piyasaya sürülecek ve beklenenden daha erken gelecek. Geçen yıl olduğu gibi Ekim ayının sonundan ziyade OnePlus, 26 Eylül'de yeni amiral gemilerini açıklayacak ve piyasaya sürecek.

Ayrıca cihazın Hindistan’daki çıkış tarihi, OnePlus TV'nin tanıtılması beklenen tarihle aynı zamana denk geliyor. Bu tarih doğruysa (24 Eylül), OnePlus TV de Hindistan'da aynı tarihte yayınlanabilir.

OnePlus 7T, 7T Pro

Hindistan macerasını kısa tutmayı hedefleyen şirket, bu tarihten kısa bir süre sonra 10 Ekim’de ABD ve Avrupa’da eşzamanlı olarak cihazlarını piyasaya sürecek ve satışlar 15 Ekim’den kısa bir süre sonra başlayacak.

Son olarak cihazların önceki modele göre geliştirilmiş kameralar ve yeni Snapdragon 855+’ı kullanacağı da bu aralar sıkça söyleniyor. Fiyatlandırma konusunda önceki modellerinden daha pahalı olacak olan yeni modeller de 5G özelliğinin yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/19/oneplus-7t-and-oneplus-7t-pro-launch-dates-leaked/
12
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
1
0