OnePlus, 2019 Bitmeden Bir 5G Destekli Telefon Daha Tanıtacak

5
2
1
0
0
Başarılı akıllı telefon üreticisi OnePlus, OnePlus 7 5G ile kullanıcılarının beğenisini toplamıştı ancak cihaz, belirli ülkelerde satışa çıktığı için cihazı deneyimleyenlerin sayısı bir hayli azdı. Tüm bunların yanı sıra OnePlus 7 5G'yi beğenip ülkesinde satışı olmadığı için kullanamayan tüketicileri de göz önünde bulunduran OnePlus, yeni bir 5G telefondan bahsetti ve telefonun küresel olarak satışa sunulacağını belirtti.

Fazlasıyla yüksek bağlantı hızlarını kullanıcılarına sunan 5G teknolojisi gün geçtikçe yaygınlaşmaya devam ediyor. Öyle ki; 5G bağlantı desteği, amiral gemisi akıllı telefonlardan beklenen özellikler arasına girmiş durumda.

Bundan birkaç yıl önce yalnızca iyi bir işlemci ve iyi bir kameraya sahip olan telefonlar amiral gemisi olarak görülebiliyordu ancak farklı teknolojilerin yaygınlaşmasıyla birlikte amiral gemilerinde aranan özellikler de farklılık göstermeye başladı. Artık yalnızca iyi bir işlemci ve iyi bir kameranın yetmemesiyle birlikte cihazlarda yüksek bir ekran/gövde boyutu, yüksek bir dahili depolama ve de yüksek bağlantı hızları gibi özellikler aranmaya başlandı.

oneplus 7 5g

Amiral gemisi seviyesindeki telefonları fiyat konusunda rakiplerine göre nispeten daha uygun bir fiyat politikasıyla kullanıcılarına sunan OnePlus, 5G destekli ikinci bir amiral gemisine yönelik bir açıklamada bulundu. Önceki amiral gemisi küresel anlamda birçok kişiyi ilgilendirmiyor olsa da bu açıklamanın birçok kişiyi yakından ilgilendirdiği belirtildi.

OnePlus 7 Pro 5G ile 5G destekli akıllı telefon sektörüne giren OnePlus, bu telefonunu Birleşik Krallık ve Finlandiya'yla sınırlamış, diğer ülkeler için bu modelini satışa çıkarmamıştı. OnePlus'ın CEO'su Pete Lau, FT ile yaptığı bir röportajda firmanın 2019 yılının dördüncü çeyreğinde ikinci 5G destekli akıllı telefonunu çıkaracağını ve bu telefonun küresel olarak satışa çıkacağını belirtti.

oneplus

Sprint isimli operatörle ismi belli olmayan bir telefon üzerine anlaşma yapan OnePlus, bu telefonun ultra premium bir akıllı telefon olacağını belirtmişti. Bu telefonun OnePlus'ın yeni 5G destekli akıllı telefonu olması bekleniyor. Qualcomm'un en gelişmiş işlemcisi Snapdragon 855+ ile destekleneceği düşünülen telefonun aynı zamanda Qualcomm'un X50 5G modemini de bünyesinde barındıracağını söyleyebiliriz.

OnePlus'ın CEO'su, yeni 5G destekli akıllı telefonun yanı sıra ilk televizyonlarını yakın zamanda çıkarabileceklerini, ilerleyen zamanda bu televizyonun da 5G desteği alabileceğini belirtti.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/289091/oneplus-5g-smartphone-q4-2019-oneplus-7t.html
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0