72
7
4
2
2

Daha önce takipçilerimiz için özelliklerine göre oldukça uygun fiyatlı hazır sistemler oluşturan İtopya.com, bu kez günümüz şartlarına göre aşırı uygun bir bilgisayar oluşturdu. Gelin, İtopya.com'un yine takipçilerimize özel oluşturduğu yeni hazır sistemi TEKNOZONE ile tanışalım.

TEKNOZONE, donanım kısmında günümüzde son çıkan oyunların çoğunu dahi oynamanıza imkân tanıyan parçalara yer veriyor. Bilgisayarın işlemci kısmında bizleri Intel'in Core i3 10100F işlemcisi karşılıyor. 6 MB önbelleğe ve 4 çekirdeğe sahip olan işlemci, turboyla 4,30 GHz frekansa ulaşabiliyor.

Fiyat performansta çığır açan kasa:

Oyuncu Bilgisayarı

TEKNOZONE bilgisayarın ekran kartı kısmındaysa ASUS TUF GeForce GTX 1650 P yer alıyor. 4 GB GDDR6 VRAM'e sahip olan ekran kartı, çoğu oyunda sizleri üzmeyecek bir performans sunuyor. Bilgisayar, RAM kısmındaysa HyperX Fury'nin 8 GB'lık RAM'ini barındırıyor. Fakat anakartta yer alan boş RAM slotu sayesinde gelecekte veya bilgisayarı satın alırken RAM miktarını yükseltebilirsiniz.

Anakart demişken TEKNOZONE'un tüm donanım parçaları ASUS PRIME H410M-R-SI anakartının üstünde bulunuyor. Giriş seviyesi olan anakart, bilgisayarını fiyat performans bilgisayarı yapmak isteyenler için iyi bir seçenek olarak görülüyor. Ancak anakart üzerinde M.2 slotunun olmadığını belirtmekte fayda var.

İtopya TEKNOZONE

Bu donanım parçalarının yanı sıra günümüzde TEKNOZONE, bir bilgisayarda artık olmazsa olmaz olarak sayılan SSD'ye de yer veriyor. 480 GB'lık SSD depolama alanına sahip olan TEKNOZONE'u bu bağlantıya tıklayarak satın alabilirsiniz. Bilgisayarın oyun performansı ve detaylı donanım özelliklerini öğrenmek içinse yukarıdaki videomuzu izleyebilirsiniz.

Önemli duyuru:

Siparişlerin kargolanmamasıyla ilgili yorumların ardından itopya.com ile iletişim kurduktan sonra Efsane Cuma indirimleri ve taşınmadan kaynaklı bir aksaklık yaşandığı ancak an itibarıyla tüm operasyonların sorunsuz şekilde devam ettiği ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz tarafımıza bildirildi.

72
7
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
72
7
4
2
2