4
3
1
0
0

Türkiye'deki ilk ve orta öğretim kurumları, bugün itibarıyla kısa da olsa tatile girdiler. Öğrenciler, zaten e-okul aracılığıyla takip edebildikleri notlarını bugün karne halinde de teslim aldılar. Türkiye'de aileler, iyi bir karneyle gelen çocuklarını çoğu zaman ödüllendiriyorlar ve bu ödüller, bazen beklentilerin üstünde olabiliyor. 

YouTube ekibimiz, enfes bir karne hediyesi olabilecek bir bilgisayar ile karşınızda. İncehesap ekibinin bizler için hazırladığı özel masaüstü bilgisayarlar, hem sömestr tatilinde en sevdiğiniz oyunları oynamanızı sağlayacak hem de dönem içerisinde derslerinizle ilgili araştırmalarda fazlasıyla yardımcı olacak. Dilerseniz hemen, "Supeior" olarak isimlendirilen ve üç farklı modelden oluşan bu bilgisayarlara yakından bakalım.

İncehesap Superior

YouTube ekibimizin de incelemiş olduğu Superior Bronze modeli, 3 farklı modelin en uygun fiyatlı olanı. Ancak bu bilgisayarın bile, donanımsal açıdan fazlasıyla iddialı olduğunu ve son dönemlerin en popüler oyunlarını sıkıntısız bir şekilde oynatabildiğini açıkça söyleyebilriz. Sizlerle paylaştığımız videoda da izleyebileceğiniz gibi Superior Bronze, optimizasyon sorunlarıyla defalarca gündem olan PUBG'de bile herhangi bir sorun yaşatmıyor.

Superior Bronze, AMD Ryzen 5 1600 işlemci ile birlikte geliyor. Bu işlemciye, 8 GB RAM, 240 GB SSD ve Asus tarafından sulunan Nvidia'nın GeForce GTX 1650 ekran kartı eşlik ediyor. İncehesap ekibinin bizler için oluşturmuş olduğu bu özel bilgisayarı, dilerseniz parça değişikliği ile geliştirebiliyorsunuz. Bu durum sizler için bir hayli avantaj sağlamış oluyor.

İncehesap

İncehesap ekibinin bizler için hazırladığı Superior Gold ve Superior Elite modelleri, yukarıda görmekte olduğunuz kasayla birlikte geliyor. Superior Gold; AMD Ryzen 5 2600 işlemci, 16 GB RAM, 480 GB SSD ve yine Asus'un Nvidia GeForce RTX 2060S ekran kartıyla birlikte geliyor. Superior Elite ise AMD Ryzen 7 2700X işlemciden güç alırken bu gücü 16 GB RAM, 512 GB SSD ve Asus'un Nvidia GeForce RTX2070 ekran kartı ile destekliyor.

Eğer sizler de YouTube ekibimizin incelediği Superior Bronze modelinin detaylarını incelemek ve satın almak isterseniz burada bulunan bağlantıyı, İncehesap ekibinin Webtekno ekibi için oluşturduğu üç modeli de yakından incelemek isterseniz de burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Hepinize şimdiden, iyi ve bol oyunlu bir tatil dileriz.

4
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
1
0
0