Instagram, Hikayeler'i Farklı Boyuta Taşıyacak Davetiye Özelliğini Getiriyor

14
4
4
2
1
Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım platformlarından Instagram, Hikayeler bölümüne yeni bir çıkartma eklemeye hazırlanıyor. Invites (Davet) adındaki çıkartma, kullanıcıların Hikayeler üzerinden bir etkinliğin konum ve tarih bilgilerini paylaşmasına imkan tanıyor.

Sosyal medya platformlarının yeni özelliklerini keşfetme konusunda üzerine olmayan Hong Kong’lu geliştirici Jane Manchun Wong, Instagram’ın yeni bir özelliği test ettiğini gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı. Söz konusu özelliğin merkezinde, günlük 250 ila 300 milyon kişi tarafından kullanılan Instagram Hikayeler var.

Facebook çatısı altında faaliyet gösteren sosyal medya devi, Hikayeler bölümüne ekleyeceği Invites (Davet) adındaki yeni çıkartması ile kullanıcıların bir etkinliğin konum ve tarih bilgilerini paylaşmasına olanak sağlayacak. Kullanıcılar ayrıca davet edilen kişinin onay verip vermeyeceğini de doğrudan görebilecek.

Instagram hikayeler

Instagram’ın yeni çıkartmasından bilhassa markalar ve influencer’lar faydalanacak. Zira Davet çıkartması, ürün tanıtımları, soru ve cevap oturumları ve canlı yayınlar gibi etkinlikler için muazzam bir iş görebilir.

Öte yandan Instagram’dan söz konusu özellik hakkında herhangi bir açıklama gelmiş değil ancak Wong’un keşfettiği yenilikler genellikle birkaç ay içinde kullanıcılara sunuluyor. Bu da, Davet çıkartmasını kullanmak için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız anlamına geliyor.

Kaynak : https://www.digitalinformationworld.com/2019/10/instagram-tests-new-sticker-in-stories.html
14
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
4
4
2
1