Instagram, Rehber İçerikler İçin Yepyeni Bir Özellik Kullanıma Sundu

4
4
2
0
0
Instagram'da kullanıma sunulan yeni bir özellik, kullanıcıların rehber içeriklere çok daha kolay ulaşabilmesini sağlayacak. Şimdilik sadece takip edilen kullanıcılar tarafından tavsiye edilen sağlıkla ilgili rehber içeriklerin bulunacağı yeni özellik, ilerleyen dönemlerde daha da geniş bir içerik havuzuyla kullanılacak.

Instagram'ın yeni özelliği, takip ettiğiniz hesaplar tarafından sunulan tavsiye içeriklerin görüntülenmesini sağlayacak. Özellik şu an için sağlıkla ilgili tavsiye edilen içeriklere odaklanıyor olsa da ilerleyen dönemde içerik kategorilerinin genişleyeceğini tahmin etmek zor değil.

Bu özellik sayesinde Instagram kullanıcıları, sağlıkları ile ilgili rehber fotoğraf ve videolara kolaylıkla ulaşıp, spesifik içerikleri daha kolay keşfedebilecekler. Üstelik bu yeni özelliğe erişmek hayli kolay olacak.

Instagram'ın kullanma sunduğu yeni özellik

Instagram

Instagram'ın yeni özelliği kapsamında profil sayfanıza yeni bir sekme eklenecek. Bu sekmeye ulaştığınızda ise uzman bireyler ya da yetkili kurumlar tarafından hazırlanmış olan rehber içeriklere erişebileceksiniz. Üstelik bu içeriklere ipuçları ve tavsiyeler de eşlik edecek. Instagram kullanıcıları, eriştikleri rehber içerikleri DM ya da hikayeleri aracılığıyla paylaşabilecekler.

Instagram'ın yeni özelliği şu an için sadece takip edilen kullanıcıların oluşturdukları rehberleri içeriyor. Ancak şirket, önümüzdeki günlerde Keşfet'te yer alan rehber içerikleri de bu sekme altına yerleştireceğini ifade ediyor. Instagram yetkililerine göre söz konusu yeni özellik, Instagram kullanıcılarının ihtiyaç duydukları rehberlere çok daha kolay bir şekilde erişmelerini sağlamış olacak.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/instagram-unveils-new-way-to-see-recommended-content-initially-focusing-on-wellness
4
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
2
0
0