4
4
2
0
0

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iPhone 12 ailesiyle birlikte büyük boyutlu telefon kullanmak istemeyen tüketiciler için oldukça etkileyici bir alternatif geliştirdi. Alıştığımız boyutlara ek olarak bu yıl bir de 5,4 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan bir telefonla karşımıza çıkan şirket, bu telefona "iPhone 12 mini" ismini vermişti. YouTube ekibimiz, bu akıllı telefonu sizler için inceledi.

Apple'ın geçtiğimiz yıllardaki en popüler modeli, iPhone 5/5S'ti. Gerek teknik özellikleri gerekse tasarımıyla milyonları kendine hayran bırakan şirket, yıllar sonra yine o tasarıma geçiş yaptı. Hal böyle olunca da pek çok tüketici, günümüz telefon boyutlarından daha küçük olan bir telefon için sağlam bir alternatif bulmuş oldular. İşte bu videomuzda, iPhone 12 mini'nin neler sunduğuna, sunulan özelliklerin 10 bin TL'lik fiyata değip değmeyeceğine hep birlikte bakacağız.

iPhone 12 mini

Apple'ın minik sayılabilecek akıllı telefonu, şirketin en yeni işlemcisi A14 Bionic'ten güç alıyor. 4 GB RAM ile desteklenen telefon, 64 GB/128 GB/256 GB'lik depolama alanlarında satın alınabiliyor. 12 MP çözünürlük sunan bir ön kameraya sahip olan iPhone 12 mini'nin ikili arka kamera kurulumundaysa 12 MP çözünürlük sunan iki sensör yer alıyor. Bu özellikler, kullanıcılar tatmin edecek gibi olsa da telefonun 2227 mAh kapasiteli bataryası, telefonun en büyük dezavantajı olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone 12 mini; beyaz, siyah, mavi, yeşil ve kırmızı renklerde satın alınabiliyor. An itibarıyla Apple'ın resmi sitesi üzerinden de siparişe açılan telefon, 9.999 TL başlangıç fiyatına sahip. Eğer bir kullanıcı, 256 GB'lik versiyonu satın almak isterse, 11.499 TL ödemek durumunda kalıyor. Peki sizce bu telefon, bu fiyata değer mi? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

4
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
2
0
0