4
3
1
1
0

Apple’ın ürünleri her zaman kaliteli ve tasarım açısından başarılı olsa da bu cihazı satın alan kişilerin belirli bir kısmı bu ürünleri “hava” atmak için satın alıyorlar. iPhone’ların fiyatının da diğer telefonlara göre daha yüksek olması, ülkemizde iPhone ve zenginlik kelimelerini iyiden iyiye yan yana getirdi. Bu sebeple de pek çok kişi iPhone’un çakma versiyonlarını satın alıp arkadaş çevresine hava atmak istiyor. 

Bugün size tanıtacağımız ürün ise çakma iPhone’a gerek kalmadan iPhone X görünümlü iPhone 6’ya sahip olmanızı sağlıyor. 200 TL’lik bir aparatla iPhone 6’nın arka tasarımını değiştirebiliyorsunuz. Yalnız videodan da izleyebileceğiniz gibi bu aparatı telefona bağlamak çok da kolay değil. Uzman birisinin telefonu açıp içindeki batarya, işlemci gibi yongaları teker teker monte etmesi gerekiyor. Üstelik bu emeğin karşılığında beklentiler karşılanmıyor. 

Arka tarafında kalitesiz bir kapak ve kaymış bir kamera tasarımı yer alırken ön tarafında ise iPhone 6’nın geniş çerçeveleri durmaya devam ediyor. Bu sebeple de ürün bizim için sınıfta kalmış oluyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

4
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
1
1
0