İstanbul Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi, 12-13 Aralık’ta Düzenlenecek

3
0
0
0
0
İstanbul Teknik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen Girişimcilik Zirvesi, yine bomba gibi konuklarla katılımcıları bekliyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından bu yıl 8.’si düzenlenecek olan Girişimcilik Zirvesi, “Bırak Tutkun Geleceğin Olsun” mottosuyla yolan çıkan bir etkinliktir. Pek çok alanda konuşmaların yapıldığı etkinlikte ayrıca pek çok farklı etkinlik de düzenleniyor.

Bu yıl yine her yıl olduğu gibi paneller, oturumlar ve çeşitli networking imkanlarının sunulacağı etkinlikte yine birbirinden önemli isimler konuşmacı olarak katılacak.

Pek çok sürpriz konuk olacak

Bu yılki etkinlikte Efe Uygaç, Selim Yüksel, Sıla Mutlu, Mina İlköz daha pek çok katılımcı bulunacak. E-Ticaret, mobil oyun girişimciliği, FinTech, marka kurmak gibi konuların konuşulacağı ve "En Çizgi Dışı Oturumlar" ile sürpriz konuklara yer verileceği Girişimcilik Zirvesi’nde ekosistemin uzman isimleriyle buluşma şansı elde edebileceksiniz. Ayrıca etkinliğe %80 oranında katılım sağlayan bireyler bir de sertifika sahibi olacak.

12 - 13 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsü içerisinde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek İTÜ Girişimcilik Zirvesi’ne katılmak için burada bulunan bağlantıdan kaydolabilirsiniz.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0