Jack Dorsey'den Bitcoin Açıklaması: İnternetin İlk Yıllarını Yaşıyor Gibiyiz

17
4
3
2
1
The B Word isimli etkinlikte konuşan Twitter CEO'su ve kurucusu Jack Dorsey, Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dorsey, Bitcoin için "İnternetin ilk yıllarını yaşıyor gibiyiz" ifadelerini kullandı.

Kripto para dünyasının uzun süredir merakla beklediği etkinlik sonunda gerçekleşiyor. Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey ile Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk, ‘The B Word’ isimli etkinlikte bir araya geldi. İkili ve beraberindeki Ark Invest kurucusu Cathie Wood, kripto para dünyasına dair görüşlerini paylaştı.

Piyasanın en fazla tartışılan ismi Elon Musk, geçtiğimiz dakikalarda yaptığı açıklamada hangi kripto paralara sahip olduğu açıklamış, SpaceX’in de Bitcoin sahibi olduğunu duyurmuştu. Etkinlikte konuşan Jack Dorsey’se Bitcoin’in kendisi için ne ifade ettiğini ve gelecekte neler planladığını açıkladı.

“İnternetin ilk yıllarını yaşıyor gibiyiz”

jack dorsey

“Ekonomik Güçlendirme Aracı Olarak Bitcoin” panelinde bir araya gelen isimler arasında yer alan Jack Dorsey, Bitcoin’in satın alınıp tutulan bir varlık olmanın ötesinde geniş kitlelere hitap ettiğini açıkladı. Dorsey, bu konuda örnek olarak Gana’dan Nijerya’ya aracıların büyük bir kesintisine maruz kalmadan para gönderebilme avantajını sundu.

Açıklamalarına devam eden Dorsey, Bitcoin konusunda kendisine ilham veren şeyin onu kullanan topluluk olduğunu ifade etti. Dorsey, “İnternetin ilk yıllarını yaşıyor gibiyiz” cümlesini kurdu. Ardından Bitcoin konusunda donanımdan yazılıma yaptıkları her şeyin açık kaynak kodlu olacağını açıkladı.

17
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
4
3
2
1