Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon'a Konuk Olacağını Duyurdu

55
29
11
4
0
Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon'a Konuk Olacağını Duyurdu
Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon'a katılacağını duyurdu.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimler sonucunda Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, %50’nin üzerine çıkamayarak ikinci tura kaldı. Bunun ardından 28 Mayıs günü gerçekleştirilecek ikinci tur için heyecanlı bekleyiş başladı.

Son birkaç gündür de birçok vatandaş, Kemal Kılıçdaroğlu’na Oğuzhan Uğur’un BaBaLa TV kanalında düzenlediği Mevzular Açık Mikrofon programına katılma çağrısında bulundu. Bugün ise beklenen açıklama geldi.

Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun programa katılacağını açıkladı

Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz dakikalarda 74 yaşındaki siyasetçinin Mevzular Açık Mikrofon’a katılacağını duyurdu. Uğur, Kılıçdaroğlu’nun kendisini arayıp bizzat geleceğini söylediğini aktardı. Programın ne zaman çıkacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Kılıçdaroğlu’nun programa katılacağı haberi, ilk olarak Habertürk yayınına katılan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat tarafından verildi. Kulat, yayında Kılıçdaroğlu’nun Mevzular Açık Mikrofon’a geleceği bilgisini aldığını ifade etmişti. Oğuzhan Uğur da Kulat’ın açıklamalarını Twitter hesabından paylaşmıştı.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, ilk tur seçimlerinden önce BaBaLa TV'den gelen teklifi reddetmişti.

BaBaLa TV YouTube kanalında yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon’a seçim sürecinde adaylardan Sinan Oğan ve adaylıktan çekilen Muharrem İnce de dahil birçok önde gelen siyasi katılmıştı. Oğuzhan Uğur’un sunduğu programda konuklar, davet edilen siyasetçilere merak ettikleri konularda sorular yöneltiyordu.

55
29
11
4
0
Emoji İle Tepki Ver
55
29
11
4
0