ABD Kripto Borsası Gemini, Yurt Dışı Müşterilerine Özel Yeni Platformunu Duyurdu: Türkiye'den de Kullanılabilecek!

2
2
1
0
0
ABD Kripto Borsası Gemini, Yurt Dışı Müşterilerine Özel Yeni Platformunu Duyurdu: Türkiye'den de Kullanılabilecek!
ABD’nin en büyük kripto borsalarından biri olan Gemini, yurt dışına açılmak için çalışmalara başladı. Yeni kurulacak olan bu kripto borsası yalnızca ABD dışındaki kullanıcılara özel olacak.

Son dönemlerde ABD borsalarında yaşanan çalkalanmayla birlikte Gemini, yurt dışından da müşteri edinmek için kolları sıvadı. Yalnızca yurt dışı müşterilerine özel olarak açılacak yeni kripto türevleri platformu duyuruldu.  

Sunulacak olan ilk ürünün Gemini doları (GUSD) cinsinden kalıcı bir bitcoin sözleşmesi olacağı belirtildi. Ardından ise yine Gemini doları ile bağlantılı bir kalıcı (ETH) sözleşmesi gerçekleştirilecek. 

Platforma Türkiye’den de erişilebilecek.  

Açılacak olan bu platform Singapur, Hong Kong, Hindistan, Arjantin, Bahamalar, Bermuda, Brezilya, El Salvador, İsrail, Nijerya, Güney Afrika, Güney Kore, İsviçre, Tayland ve Türkiye’den kullanılabilecek.  

Aynı zamanda Gemini, Asya-Pasifik için yeni planları olduğunu ve Hindistan’da açılacak olan yeni ofisleriyle birlikte ABD dışındaki müşterileri için büyük planları olduğunu açıkladı. ABD borsalarında yaşanan çalkantıyla birlikte Gemini için yurt dışına açılmak büyük bir fırsat olarak görülüyor. 

2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0