2
2
2
1
0

Son yıllarda kişisel projeksiyonlara olan talep her geçen artıyor. Pek çok kullanıcı rahat bir şekilde film izleyebilmek, oyun oynayabilmek veya televizyondan daha büyük bir ekrana sahip olabilmek için projeksiyonları tercih ediyor. Sizler de yakın zamanda bir projeksiyon almayı planlıyorsanız kesinlikle değerlendirmeniz gereken bir adayı bugün sizler için test ettik.

Ofisimizde incelediğimiz son cihaz LG'nin Pro Beam BF50NST projeksiyonu oldu. Henüz ülkemizde satışta olmayan bu cihazı satışa çıkmadan önce incehesap.com desteğiyle temin ettik. LG'nin projeksiyonunu ilk açtığımızda karşımıza devasa bir ekran çıktı.

Salonunuzu sinemaya çevirecek projeksiyon:

lg projeksiyon

LG Pro Beam BF50NST, kullanıcılarına farklı kullanım modları da sunuyor. Bu sayede sunum yapacağınız zaman sunum moduna, oyun oynayacağınız zaman oyun moduna ve diğer modlara geçiş yapabiliyorsunuz. Modlar sayesinde yapacağınız eylemin sunduğu görsellik de zenginleşiyor.

Önünüze devasa büyüklükte bir ekran yansıtan projeksiyon, 1900 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip. Projeksiyon bu yönüyle yüksek çözünürlük isteyenler için dezavantajlı olsa da önemli avantajlara da sahip. LG'nin verilerine göre projeksiyonda yer alan lamba, toplamda 20 bin saatlik ömre sahip. Yani projeksiyonu günde 8 saat açık bıraktığınız takdirde lambanın ömrü ancak 7 yılda bitiyor.

lg pro beam bf50nst

Dayanıklığının yanı sıra HDR10 desteğine sahip olan LG Pro Beam, akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulamayla da kontrol edilebiliyor. Bunun yanı sıra projeksiyona internet bağlayabiliyor ve içindeki tarayıcıyla internette dolaşabiliyorsunuz. Projeksiyon, gündüz vakti görüntü kalitesinden ödün vermemek için 5.000 ANSI LUMEN parlaklık değerine sahip.

LG'nin dev projeksiyonu Pro Beam BF50NST hakkında daha fazla bilgi almak ve testlerimizi görmek için yukarıdaki videomuzu izleyebilirsiniz. Paylaşacağımız inceleme videolarımızı kaçırmamak için de YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.

2
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
2
1
0