7
5
1
1
1

Telefonlarımız ne kadar akıllı olurlarsa olsunlar, onları çalışır halde tutmak için eski usül kablolu şarj teknolojisini kullanmaya devam ediyoruz. Günde en az bir kez kullandığımız şarj kabloları ne yazık ki çok dayanıklı ürünler değiller ve yaramaz bir kardeş ya da oyuncu bir kedinin eline geçtiklerinde kolaylıkla emekliye ayrılabiliyorlar.

Her soruna teknolojik bir çözüm getirmekte ustalaşan Çinliler, sürekli kopan ya da bozulan şarj kablolarının tamamen kullanılamaz hale gelmemesi için modüler yapısıyla tekrar tamir edebildiğimiz bir şarj kablosu geliştirdiler. Bu özel şarj kablosunu makasla da kesseniz, elinizle de koparsanız tekrar tekrar tamir edip kullanabiliyorsunuz.

Ortada dayanıklılığı ile ünlü bir ürün olduğunda Webtekno YouTube kanalında yüzler gülmeye başlıyor. Siz değerli takipçilerimizin gönderdiği bu dayanıklılığı ile ünlü kablonun gerçekten de tekrar tekrar tamir edildikten sonra çalışıp çalışmadığını test ettik. Tüm Webtekno videolarından anında haberdar olmak için kanala abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.

7
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
5
1
1
1