Marvel’ın Yeni Filmleriyle Alakalı Büyük Spoiler İçeren Sızıntılar Ortaya Çıktı

33
8
5
3
2
Marvel Sinematik Evreni ile alakalı dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Son zamanlarda 4chan’de açılan bir başlık, gelmekte olan 11 yeni filmle alakalı önemli spoilerlar vermiş olabilir.

Marvel Sinematik Evreni’nin 3. aşama filmleri Spider-Man: Far From Home filmiyle sona ererken Marvel, geçtiğimiz ay 4. aşamaya dâhil olacak 8 tane filmin çıkış tarihini yayınlamıştı. Marvel, bu filmlerin isimlerini açıklamamıştı ama bu filmlerden bazılarının Black Widow, Guardians of the Galaxy ve Doctor Strange filmleri olacağını biliyoruz.

Hâl böyleyken ortalık sızıntı ve dedikodularla doldu taştı. Sızıntılara geçmeden önce uyaralım, aşağıda sıralayacağımız sızıntılar kesin olmamakla birlikte spoiler içeriyor olabilir.

Sızıntıların daha önce de sızdırdığı doğru bilgilerle tanınan Roger Wardell’in Twitter’da yaptığı bazı paylaşımların YouTube’da bir liste haline getirildiği bir videodan çıktığı söyleniyor. Daha sonrasında 4chan sitesinde de kendisine yer bulan bu sızıntıların olduğu başlık siteden kaldırıldı. Reddit üzerinde, 4chan’da paylaşıldığı iddia edilen bu sızıntılara dair bir başlık açıldı ve tüm sızıntılar o başlık altında bir araya getirildi. Biz de bu sızıntıları sizler için bir liste hâline getirdik. 

Spider-Man: Far From Home:

Mysterio, paralel bir evrenden geliyor ve geldiği evrende aslında bir suçlu. Orada kendisini iyi göstermek ve Iron Man’i alıkoymak için Elementals isimli örgütü kontrol ediyor. OsCorp, Stark Tower’ı satın alıyor.

Black Widow:

Florence Pugh, filmde Yelena Belova karakterini canlandıracak ve yeni Black Widow olacak.

The Eternals:

Richard Madden, ana karakter Ikaris’i canlandıracak. The Eternals grubu kozmik MCU için çok önemli olacak.

Black Panther 2:

Killmonger, manevi boyutta karşımıza çıkacak. Queen Divine Justice karakteri görünecek ve film politik bir film olacak.

Shang-Chi:

Iron Man 3’ten bildiğimiz Mandarin’in, aslında Shang-Chi’nin babası olduğu ortaya çıkacak.

Doctor Strange 2:

Christine Palmer, Wong, Mordo ve Ancient One karakterleri gözükecek. Düşman Lord Nightmare olacak. Mordo, Loki gibi anlaşılması zor ve sempatik bir kötü olacak. Clea ve Brother Voodoo karakterleri de filmde görünecek. Filmin bazı bölümleri 1980’li yıllarda geçecek.

Guardians of the Galaxy Vol. 3:

High Evolutionary karakteri, filmin ana kötüsü olacak ve Rocket karakterinin yaratıcısı olduğu ortaya çıkacak. Rocket, High Evolutionary karakterinin bir diğer deneyi olan Lylla’ya aşık olacak. Drax kızının hâlâ hayatta olduğunu öğrenecek. Star-Lord ve Nebula, Gamora’yı aradıkları süreç içerisinde yakınlaşacaklar. Thor filmde boy gösterecek ve yine High Evolutionary’nin deneylerinden biri olma ihtimali olan Beta Ray Bill karakteriyle karşılaşacak. Quasar ve Adam Warlock karakterlerinin de filmde görünebileceği söyleniyor. Aynı zamanda Adam Warlock’u, Zac Efron’un canlandıracağı konuşuluyor.

Loki:

Filmde Loki’nin insanlık tarihindeki önemli olaylara nasıl etki ettiğini göreceğiz.

Hawkeye:

Kate Bishop’ın sokaklarda yeni Hawkeye olduğunu iddia ederek dolaşmasının üzerine başı mafyayla belaya girecek. Hawkeye ise onu kurtarmak için emekliliğini bir kez daha bozmak zorunda kalacak. Sonrasında Kate’i, yerini doldurması için eğitecek. Suç patronu The Hood ve Hawkeye’ın kötü kardeşi Trickshot da filmde görülebilir.

Falcon & Winter Soldier:

Falcon ve Bucky devlet tarafından atanan yeni bir Captain America ile birlikte Birleşik Devletleri teröristlere karşı korumaya çalışacak. Yeni Captain America zamanla delirecek ve onu durduracaklar. Olaylar sonucunda da Steve Rogers’ın End Game’in sonunda kalkanını verdiği Falcon, yeni Captain America olacak.

Wandavision:

Vision yeniden yapılacak. Wanda ona ruh kazandırmaya çalışırken yanlışlıkla karanlık bir güç tarafından ele geçirilmesine sebep olacak. Film psikolojik gerilim tarzı bir film olacak. Wanda ve Vision, aralarındaki aşka sıcak bakmayan insanların olduğu bir mahallede yaşamaya başlayacaklar. Agatha Harkness isimli cadı da filmde görülebilir.

Şimdilik Marvel’ın gelecek filmleriyle alakalı tüm sızıntılar bunlar. Bu sızıntıların gerçek olup olmadığını öğrenmek için bekleyip filmleri izlememiz gerekecek.

Kaynak : https://bgr.com/2019/06/14/mcu-phase-4-movies-titles-and-plot-spoilers-leak-for-new-marvel-films/
33
8
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
33
8
5
3
2