Marvel’ın E3'te Yayınladığı Fragmanda Gördüğümüz Taskmaster mıydı? Cevap: Evet

11
3
0
0
0
Square Enix’in geliştirdiği Marvel’s Avengers oyununda, düşmanlardan birinin Taskmaster olacağı ortaya çıktı.

E3 Oyun Fuarı başladı ve onlarca oyunun duyurusu yapıldı. Bu oyunlar arasında en çok ilgi çekenlerden biri ise Square Enix’in geliştirdiği Marvel’s Avengers oldu. PS4, Xbox One, bilgisayar ve Google Stadia üzerinden oynanabilecek olan oyunun fragmanında göz ucuyla görebildiğimiz bir karakter vardı. Bu karakterin Taskmaster olduğu onaylandı.

Tanımayanlar için, Taskmaster denen bu abimiz, sadece izleyerek kahramanların dövüş stillerini kopyalayabilir. Hemen her şeyi izleyerek öğrenebilir, öğrendiklerini başkalarına öğretebilir ve yeteneklerini epey yüklü meblağlar karşılığında kiralar. Bir de paralı askerler yetiştirir. Kendisi, yeni bir şeyler öğrenirken eski bilgilerini unutur. O yüzden de kendi kızının varlığını falan unutmuştur. Bu açıdan hüzünlü hikayeleri olan Taskmaster, arada bir Captain America’dan bir araba dayak yer. Genelde kılıç, kalkan, ok, yay, tabanca, bomba gibi bir cephaneliği üzerinde taşır. Oldukça ciddi bir düşmandır.

Oyun, Marvel’s Spider-Man ile aynı evrende geçecek. O oyunda Taskmaster, mahallemizin dost canlısı Spider-Man’ine, Batı Yakasındayken Avengers ile mücadele ettiğini söyler. Avengers oyunu, Spider-Man’den daha önce geçiyor.

Marvel’s Avengers oyunu şu anda geliştirme aşamasında ve 15 Mayıs 2020’de çıkacak. Oyunun fiyatı 60 dolar olacak ancak ülkelere göre farklı fiyatlandırmalar yapılabilir.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/06/12/marvels-avengers-trailer-e3-taskmaster/
11
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
0
0
0