Meizu 17'nin 5G Desteğine Sahip Olacağı Ortaya Çıktı (Fotoğraf)

5
3
2
0
0
Meizu'nun yeni amiral gemisinin 5G teknolojisine destek vereceği açığa kavuştu.

2019'un Nisan ayı içerisinde tanıtılan ve ilgileri fazlasıyla üzerine toplayan Meizu'nun Qualcomm Snapdragon 855 yonga setli amiral gemisi akıllı telefonu 16s daha gündemden düşmeden, Meizu 17 hakkında önemli bir ipucu verildi. Meizu 16s'nin gösterim standının arkasında bulunan duvarda bulunan yazı, Meizu 17'nin 5G desteğine sahip olacağını ortaya çıkardı.

Yeni Meizu 16s'lerin gösterildiği standın arkasında bulunan duvardaki 5G yazısı dikkatleri direkt olarak üzerine çekiyor. Meizu tarafından yazılan bu yazının "Yeni 5G çağıyla tanışın. Meizu 17 çok yakında geliyor" olduğu belirtiliyor. Meizu 17'nin geleceğinin resmi olarak ilk duyurusu niteliğini taşıyan bu yazı aynı zamanda cihazın en son teknolojileri destekleyeceğine dair bir kanıt niteliği taşıyor.

Meizu Zero.

İçerisinde bulunduğumuz yılın başlarında '5G işine girmeyeceğine' dair bir açıklama yapmış olan Meizu'nun kararının olumlu yönde değişmesi ise Meizu hayranlarını fazlasıyla sevindirdi. Meizu 17'nin, üzerinde hiçbir delik (mikrofon, hoparlör, şarj girişi vb.) bulunmayan akıllı telefon Meizu Zero gibi bir tasarıma sahip olacağı söylentisi de bulunuyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/30/meizu-17-will-be-based-on-the-meizu-zero-with-a-special-focus-on-5g/
5
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
0
0