Mekatronik ve İnovasyon Günleri, 25-26 Nisan'da Marmara Üniversitesi'nde

4
2
0
0
0
Mekatronik ve İnovasyon Günleri, 25-26  Nisan'da Marmara Üniversitesi'nde
Marmara Üniversitesi öğrenci kulüpleri tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan “Mekatronik ve İnovasyon Günleri” (MİG) robot ve bilimsel proje etkinliği 25-26 Nisan 2019 tarihinde Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’nde gerçekleşecek.

Yarışma 5 kategoriden oluşmaktadır. Yarışmacılara mekanik, elektrik, elektronik, optik, bilgisayar donanım ve yazılım bileşenlerinden oluşan endüstriyel alanlarda, elektronik parça bütünü ve iletişim sistemlerinin tasarımını yapabilme, geliştirme, elektronik aksanları arası ilişki kurabilme ve bunları kurallar içinde test edebilme kabiliyetini kazandırmayı, orta ve yükseköğrenim eğitimi gören öğrencilerin temel anlamda mekatronik kapsamında merak duygularının, araştırma, sorgulama ve onların bu alanda öğrenme isteklerinin tetiklenmesini sağlamayı ve endüstriyel firma yetkilileri ile öğrencileri aynı platformda buluşturmayı amaçlayan MİG destek arayışlarını sürdürüyor ve ziyaretçilerini bekliyor.

MİG hakkında daha fazlası için resmi internet sitesi mig.etkinlik.marmara.edu.tr ‘yi ve marmaramig.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

4
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
0
0
0