Bohemian Rhapsody’nin Yapımcılarından, Michael Jackson Filmi Geliyor

18
4
2
1
1
Bohemian Rhapsody’nin yapımcısı Graham King, Michael Jackson'ın hayatını konu alacak olan bir film için çalışmalara başlandığını açıkladı. Popun kralı olarak bilinen ünlü ismin hayatını tüm yönleriyle ele alacak olan filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

Rock müziğinin unutulmaz isimlerinden Freddie Mercury’nin yaşamını ele alan “Bohemian Rhapsody” filminin yapımcısı Graham King, dünyayı sallayacak yeni bir filme daha imza atıyor. Bu kez popun kralı Michael Jackson’ın yaşamını ele alacak olan yapımcı, ünlü sanatçının yaşamı ve müzik hakları için Michael Jackson’ın varisleriyle bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Yapımcı Graham King, projenin senaristliği için “Gladiator” ve “The Aviator” filmleriyle ün kazanmış olan John Logan’ı seçmiş. Filmin şu an için herhangi bir bağlı stüdyosu veya dağıtıcısı bulunmuyor ancak Jackson’ın yaşamını tüm yönleriyle ele alacağı biliniyor.

Film, Jackson’ı suçlayan bir konunun üzerine kurulu olmayacak:

Michael Jackson

Bildiğiniz üzere bu yılın başlarında yayınlanan ve Jackson’ın erkek çocuklarına cinsel istismar yaptığını iddia eden “Leaving Neverland” isimli belgesel, dünya çapında büyük bir tepki çekmişti. Ancak ilk izlenimlere göre King’în filmi, Jackson’ın çocuk istismarı üzerine kurulu olmayacak ve ünlü yıldızın hayatını tüm yönleriyle ele alacak bir yapım olacak.

Jackson’ın geçmişte cinsel istismarda bulunduğu çocuk yaşta iki kişi olan Wade Robson ve James Safechuck'a odaklanan Leaving Neverland, pop yıldızının hayranlarının tepkisini çekmiş ve yapım, Jackson’ın ailesi tarafından dava edilmişti. Öte yandan ünlü yıldız, hayatta olduğu dönemlerde de bu iddialar yüzünden yargılanmıştı.

Bohemian Rhapsody, pek çok başarıya imza atmıştı:

Bohemian Rhapsody

King’in uzun soluklu Freddie Mercury biyografisi “Bohemian Rhapsody”, 2018’de büyük bir başarıya imza attı. Dünya çapındaki gişede toplamda 900 milyon dolar hasılat elde eden yapım, filmde Freddie Mercury’i canlandıran ünlü oyuncu Rami Malek’e de bu rolüyle Oscar ödülünü kazandırmıştı.

Popun kralını anlatacak olan bu film, yapımcısından senaristine her anlamda heyecanlandırmayı başarıyor. Bu noktada filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da Michael Jackson’u kimin canlandıracağı ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/michael-jackson-music-biopic-in-the-works-from-bohemian-rhapsody-producer-1203413480/
18
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
4
2
1
1