Microsoft; Gmail, Google Drive ve Google Takvim’i Outlook’a Getiriyor

11
2
2
0
0
Microsoft, yeni bir güncelleme ile Outlook’a Google uygulamaları ile entegrasyon sunuyor. Güncelleme ile beraber artık Outlook hesaplarından Gmail’e, Google Drive’a ve Google Takvim’e ulaşılabilecek.

Microsoft, Outlook üzerinde yeni çalışmalar gerçekleştiriyor. Şirket, Outlook.com'un web hizmetine Gmail, Google Drive ve Google Takvim’i entegre etmek için çalışmalara devam ediyor. Microsoft, son zamanlarda Outlook’un yeni özelliklerini bazı hesaplarda test etmeye başladı. 

Bugün Twitter kullanıcısı Florian B, Outlook.com hesabına girdiğinde Gmail, Google Drive ve Google Takvim’in otomatik olarak görüntülendiğini açıkladı. Florian B, Outlook’un yeni özelliklerinin görüntüsünü Twitter’da paylaştı. 

Outlook.com'un yeni hali, iOS ve Android’de kullanılan mobil versiyonuna çok benziyor. Florian B, outlook.com'da birden fazla hesapla özelliklere ulaşamadığını belirtti. Outlook’un güncellemesini kullanabilen Florian B, test sürümününde Outlook ve Gmail hesapları arasında geçişler yapılabildiğini belirtti.

outlook google entegrasyon

Outlook.com'a yapılan yeni güncelleme ile Google Drive’daki dosyalar da Outlook’ta görülebiliyor. Bu şekilde bir entegrasyon, Drive’da bulunan belgelerin hızlı bir şekilde Gmail ya da Outlook hesabına aktarılabilmesini sağlayacak. 

outlook google entegrasyonu

Ne kadar Outlook.com kullanıcısının bu şekilde Google entegrasyonu ile hesaplarını kullanabildikleri belli değil. Microsoft’un bu özelliği herkes için ne zaman yayınlayacağı da henüz belli değil. Ancak hem Outlook.com hem de Gmail servislerini kullanan insanlar için bu entegrasyon yararlı olacak gibi görünüyor. Microsoft henüz konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. 

outlook google entegrasyonu

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/11/20/20973889/microsoft-outlook-web-gmail-google-drive-calendar-integration-support-features
11
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
2
0
0