Microsoft, Outlook Web Sürümü İçin 3 Muhteşem Özellik Tanıttı

12
4
2
1
0
Microsoft, Outlook kullanıcılarının toplantı planlarken ya da belirli bir toplantı döngüsü içindeyken daha performanslı çalışabilmesi için akıllı özellikler tanıttı.

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft, Outlook web sürümü için bir dizi ‘akıllı’ özellik duyurdu. Outlook için duyrulan yeni özellikler, önümüzdeki haftalarda kullanıcıların hizmetine sunulacak ve Outlook’un kullanıcı deneyimini çok daha üst seviyeye taşımayı hedefleyecek.

Outlook’un yeni özellikleri arasında en karmaşık olanı toplantı görüşleri adlı özellik. Bu özellik, toplantıdan önce toplantı ile ilgili tüm bilgileri ve toplantının ardından geçmiş toplantı ile ilgili tüm bilgileri toplar. Bu özelliğin amacı, toplantı katılımcılarının toplanto döngüsü içinde daha kolay yer almasını sağlamaktır.

Diğer özellik ise hızlı bir şekilde toplantı planlamanızı sağlayan akıllı yanıt seçeneğidir. Bu özellik, kullanıcıların ne zaman toplantı düzenlemek istediklerini gelişmiş algoritması sayesinde otomatik olarak algılar ve kullanıcılara bu seçeneği otomatik olarak sunar.

Son özellik ise birden fazla kişiyle bir toplantı planlayan kullanıcıları fazlasıyla memnun edecek. Bu özellik, birden fazla kullanıcıyla toplantı düzenleyecek kişilere, tüm katılımcıların boş olduğu zamanlar için öneride bulunuyor. Böylece toplantıyı organize eden kişi, tüm katılımcıların boş olduğu zamanı tek tek aramak zorunda kalmıyor.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/microsoft-introduces-new-smart-features-for-outlook-on-the-web/
12
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
1
0