Microsoft Pro IntelliMouse, Oyuncu Faresi Olarak Geri Dönüyor

11
7
2
1
1
Microsoft, eski IntelliMouse Explorer faresini 2017’de çıkarmıştı ve şimdi şirket, Pro IntelliMouse versiyonuyla faresini bir adım daha ileri taşıyarak bir oyuncu faresi yaratıyor.

Yeni gelecek model, klasik IntelliMouse ile aynı tasarıma sahip ancak aynı tasarımın üzerine, oyuna yönelik geliştirmeler yapıldı. Microsoft, farenin sensörünü ve tuş tepkimelerini 2017 modeline göre geliştirdi ve örgülü kablonun yanı sıra dokulu bir kaplama ekledi. 

Bütün bunlar ele alındığında beklenen, Pro IntelliMouse ile oyun oynarken tuşların size daha duyarlı hissettireceği. Microsoft aynı zamanda farenin arka lambasının rengini değiştirmenize olanak sağlayacak. Farenin sensörü, 16.000 DPI’ya kadar destekleyecek ve Microsoft’un özel olarak çıkaracağı bir uygulama sayesinde DPI ayarlarınızı ve makro ayarlarınızı yapabileceksiniz. Farenin siyah ve beyaz versiyonlarının piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Microsoft’un Pro IntelliMouse versiyonu ilk olaran Çin’de geçen yıl ortaya çıktı ve şimdi, ABD mağazalarına doğru yol alıyor. Klasik IntelliMouse, 39,99 dolardan satılıyor ve yeni Pro IntelliMouse, bu aydan sonra 59,99 dolardan piyasaya sürülecek. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/5/28/18642310/microsoft-pro-intellimouse-gaming-mouse-features-pricing-release-date
11
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
7
2
1
1