Microsoft Surface Duo, 'Çok Üst Düzey' Bir Kameraya Sahip Olacak

8
3
1
0
0
Teknoloji devi Microsoft, daha önce de akıllı telefon pazarına giriş yapmayı denemişti ancak pek de başarılı olamamıştı. Şirketin bu amaçla giriştiği yeni projesi ise Surface Duo oldu ve yöneticilere göre Duo, sahip olacağı üst düzey kamerasıyla şirketin pazarda kalıcı olmasını sağlayacak.

Microsoft’un ürün yöneticisi Panos Panay, Almanya’nın Berlin kentinde bir konferansa katıldı. Konferansta konuşan Panay, Surface Duo’nun çok üst seviye bir kameraya sahip olacağını dile getirdi.

Microsoft, Surface Duo’yu 2019’un sonbahar aylarında yaptığı Surface etkinliğinde tanıtmıştı. Android işletim sistemine sahip olan telefon çift ekranlı olacak. Surface Duo hakkında 2020'nin yaz aylarında çıkacağı dışında çok detay bilinmese de gelin bilinenlere birlikte göz atalım.

Surface Duo'ya dair tüm bilinenler:

Microsoft Surface Duo

Surface Duo’nun donanım özelliklerine dair çok fazla şey bilinmiyor. Cihaza dair bilinen tek şey, yan yana konumlandırılmış 5,6 inçlik iki ekrana sahip olması ve bu ekranların katlanmamış hâliyle 8,3 inçlik bir boyuta ulaşması. Microsoft’un bu akıllı telefon girişimine dair şu an bildiğimiz şeyler, ekran boyutu ve çok üst seviye bir kameraya sahip olacak olması.

Teknoloji devi Microsoft’un akıllı telefon pazarına giriş çabalarından bir yenisi olan Surface Duo, 2020’nin sonlarına doğru raflardaki yerini alacak. Şirketin üst düzey kamerasının 2020 model iPhone, Samsung gibi cihazlarla başa çıkıp çıkamayacağını ise zaman gösterecek.

Peki sizin Microsoft’un yeni akıllı telefon denemesi Surface Duo’dan beklentileriniz neler? Sizce akıllı telefon pazarında ağır topların arasına Microsoft da girebilir mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/10/25/microsoft-surface-duo-world-class-camera/
8
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
0
0