Fortnite Hayranlarına Özel Mor Xbox One S’in Görüntüleri Ortaya Çıktı

17
4
3
1
0
Fortnite hayranları için özel sayıda mor renkli Xbox One S geliyor. Microsoft’un önümüzdeki haftalarda Fortnite sürümünü yayımlayacağı öngörülüyor.

WinTure kaynaklı bilgilere göre Xbox One S Fortnite paketi, “Dark Vertex” ve 2000 V-Bucks oyun içi para desteğiyle gelecek. Ayrıca paketin içerisinde bir aylık Xbox Live Gold, EA Access ve Xbox Game Pass aboneliklerini de içerdiği söylendi.

Microsoft’un bu mor renkli paketi ne zaman açıklayacağı belli değil, ancak 299 ABD Doları değerinde olacağı ve 1 TB depolama alanıyla beraber geleceği söyleniyor. Bu Microsoft’un Xbox One S için yaptığı ilk özelleştirme değil. Şirket daha önce de Minecraft için özel bir sürüm oluşturmuş ve Minecraft bloklarını cihazın üzerine giydirmişti.

Microsoft, yıllık E3 basın toplantısını 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirmeyi planlıyor. Şirket bu yıl büyük oynamaya niyetli olduğunu belirtti. Microsoft, bu söylem doğrultusunda xCloud oyun akış hizmeti için planlarını geliştireceği, yeni bir Gears 5 oyunu duyuracağını da ekledi. Tüm bunların yanı sıra Microsoft'un yeni nesil “Anaconda” Xbox oyun konsolu hakkında bilgi vereceği de söyleniyor. Fortnite özel paketinin de E3 duyurularından birisi olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/5/25/18639559/microsoft-xbox-one-s-purple-fortnite-limited-edition-specs-pricing-leak
17
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
3
1
0