Project xCloud, Xbox ve Xbox One Oyunlarının Tümünü Destekleyecek

13
1
1
0
0
Microsoft'un bulut bazlı oyun servisi Project xCloud, çıkacak olan Xbox One oyunlarına da destek sunacak.

Google tarafından tanıtılan ve oyuncuların aylık bir ücret ödeyerek bulut ortamı üzerinden (Google'ın sunucuları üzerinden) oyunlarını oynayacakları Stadia platformunun Microsoft versiyonu olan Project xCloud için çalışmalar hızla devam ediyor. Bugün Microsoft'tan gelen bir açıklamaya göreyse Project xCloud, piyasaya sürülecek olan Xbox One oyunlarını da oynatacak.

Yeterli donanıma sahip olmayan kullanıcılar için üretilen Project xCloud'un 3.500'den fazla oyunu içerdiği biliniyordu. Xbox One için geliştiriliyor olan 1.900 civarında oyuna da bu platformda destek verileceğini açıklayan Microsoft, Project xCloud ile kullanıcılarına 5.000'in üzerinde oyunu diledikleri zamanda ve diledikleri yerde oynama fırsatını sunacak.

Yazılım sektörü devi Microsoft tarafından "oyun dünyasının Netflix'i" şeklinde tanımlanan bulut bazlı oyun servisi Project xCloud için henüz ne yazık ki herhangi bir fiyat detayı veya çıkış tarihi bilgisi bulunmuyor. Servisin Alpha sürümü Microsoft çalışanları tarafından hâlihazırda test edilirken 11 Haziran tarihinde düzenlenecek olan E3 2019 Fuarı'nda daha fazla bilginin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/microsoft-project-xcloud-supports-all-future-xbox-one-games/
13
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
0
0