Microsoft, xCloud Servisinde 3.500'e Kadar Oyun Yayınlayabilecek

11
6
3
1
0
Microsoft, istediğiniz oyunu, sistem özellikleriniz fark etmeden oynayabilmenize olanak sağlayan xCloud hakkında daha ayrıntılı bilgiler açıkladı.

Microsoft, şu an xCloud için gerekli olan sunucuları kuruyor ancak yapılan bir açıklamaya göre, geliştiricilerin hiçbir değişiklik yapmamaları halinde bile xCloud’un 3.500’den fazla oyun yayınlayabileceği ortaya çıktı.  

Capcom ve Paradox gibi oyun geliştiricileri, oyunlarını xCloud’da test ediyor. Microsoft’un bulut oyun şefi Kareem Choudhry, “Özel xCloud’larımızı Kuzey Amerika, Asya ve Avrupa’daki kilit oyun geliştirme merkezlerine yerleştirdik.” dedi.  

Oyun geliştiricileri aynı zamanda oyunlarını akış için ayarlayabilecek, daha küçük ekranlar için yazı tipi boyutlarını ayarlayabilecek ve tüm gecikmeleri engellemek için çok oyunculu maçları tek bir sunucuda barındırabilecek. Microsoft, xCloud deneme tarihi konusunda sessizliğini koruyor ancak şirketin önümüzdeki E3’te xCloud hakkında konuşma yapmayı planladığını düşünüyoruz. 

Microsoft’un xCloud hizmeti, Sony’nin PlayStation Now hizmeti ve Google’ın yakın zamanda gelecek Stadia bulut oyunculuk sistemi ile baş başa gidecek. Microsoft ve Sony, bulut oyunculuk akışının geleceği için partnerlik kuruyor ancak yine de PlayStation ve Xbox için ayrı servisler çalıştıracaklar.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/5/24/18638728/microsoft-xcloud-game-streaming-service-details
11
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
6
3
1
0