Mortal Kombat 11’e Joker ve Terminatör DLC’sinin Geleceği Kesinleşti

17
3
2
0
0
Bu sabah yayınlanan resmi fragman, Mortal Kombat 11’in yeni DLC’sinin içeriğini resmileştirdi. Bu paketle birlikte DC’den Joker ve Terminatör serisinden T-800’ün Mortal Kombat 11’e katılacağı kesinleşmiş oldu.

NetherRealm Studios’un popüler oyunu Mortal Kombat 11’in hayranları, yeni DLC ile uzun zamandır bekledikleri iki yeni dövüşçüye kavuşuyor. Uzun zamandır spekülasyonlara konu olan iki karakter olan Joker ve T-800, yeni indirilebilir içerik olarak seriye dahil edilecek. Bugün yayınlanan tanıtım ile karakterlerin geleceği kesinleşmiş oldu. 

Gece Reddit’te paylaşılan görselde tüm yeni savaşçılar yer alıyor. Joker ve T-800’ün dışında Spawn da dikkat çeken bir başka karakter olarak göze çarpıyor. 

mortal-kombat-11-dlc
Fragmanda ise alışılageldiği üzere bolca kan, kırılan kemik ve savaşçılara genel bir bakış olsa da oynanışa dair bir sahne yer almıyor. 

Terminatör, 8 Ekim’de yayınlanacak, daha sonra da 26 Kasım’da Sindel gelecek. Joker ve Spawn, gelecek yıl sırasıyla 28 Ocak ve 17 Mart’ta seriye eklenecek. Gelecek aylarda muhtemelen konu hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak. 

Yeni karakterler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bu karakterlerden hangisi daha çok dikkatinizi çekiyor? 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/20/mortal-kombat-11-dlc-kombat-pack-trailer-joker-spawn-terminator/
17
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
0
0