Moto G8 Play’in Özellikleriyle Birlikte Yeni Görselleri Ortaya Çıktı

5
2
1
1
0
Yakında tanıtılacak olan ve bütçe dostu olması beklenen Moto G8 Play'in özellikleri ve görselleri ortaya çıktı. Paylaşılan özelliklere göre cihaz, küçültülmüş çentiği ve geliştirilmiş performansıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Motorola, geçtiğimiz şubat ayında giriş-orta segment sayılabilecek cihazı Moto G7’yi tanıtmıştı. Aradan geçen sekiz ayın ardından sessizliğini bozan Motorola’nın G8 telefonu için ilk somut deliller geldi ve Moto G8 Play’in render ve teknik özellikleri çevrimiçi olarak görüntülendi. Bütçe dostu olacak bu cihazın en dikkat çeken özelliğiyse kamera kısmı oldu.

Önceki model olan G7’de şirket, oldukça kaba ve kalın bir çentik tasarımına yer vermişti. Bu modelinde çentik boyutu küçültülen ve alttaki Motorola logosundan kurtulan cihazın, şirketin benimsediği tasarım değişiklikleri ile dizayn edildiği görülüyor.

Moto G8 Play özellikleri

Moto G8 Play özellikleri

Gücünü 2 GHz saat hızına sahip sekiz çekirdekli MediaTek P60’dan alacak olan G8 Play’de 6,2 inç’lik HD Max+ teknolojisini kullanan çentikli bir ekran yer alacak. Güvenlik kısmına gelecek olursak telefon, arkadaki Motorola logosunun üzerine yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü ile birlikte gelecek ve telefon, su sıçramalarına karşı IPX2 sertifikası ile güvence altına alınacak.

Kamera kısmında yapay zekâ destekli üçlü kamera kurulumunun yer aldığı telefon, fiyatına kıyasla iyi bir kamera kalitesi sunmayı vadediyor. Bu noktada cihazın üçlü kamera kurulumunda 13 megapiksel ana sensör, 117 derecelik ultra geniş açılı sensör ve derinlik sensörünün yer alması bekleniyor. Ayrıca cihazda 8 megapiksellik bir ön kameranın yer alacağını da belirtelim.

Günlük kullanımı rahatlıkla çıkarması beklenen G8 Play, batarya olaraksa hızlı şarj destekli 4.000 mAh’lik bir bataryayı bünyesinde bulunduruyor. Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkması oldukça muhtemel olan bu cihaz, bağlantı arabirimi olaraksa USB-C kullanacak ve 3,5 mm’lik jak girişine sahip olacak.

Son olarak Motorola’nın, Moto G8 Play akıllı telefonunu 24 Ekim'de Brezilya'da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtması bekleniyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/moto-g8-play-renders-specifications-leak-triple-rear-cameras/
5
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
1
0