Motorola, Askeri Dayanıklılığa Sahip Akıllı Telefonu Defy'yi Duyurdu

12
1
1
1
1
Motorola, MIL SPEC 810H askeri dayanıklılık sertifikasına sahip yeni telefonu Defy'yi duyurdu. Dayanıklılık özellikleri dışında Moto G9 ile aynı teknik özelliklere sahip olan telefon, bu özellikleriyle orta segmente yerleşiyor. Telefon, önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek.

Akıllı telefon ürün gamını genişletme konusunda kararlı olan ve bu bağlamda kısa bir süre önce yeni bir akıllı telefonla karşımıza çıkan Motorola, bugün yeni bir telefon daha duyurdu. "Defy" olarak isimlendirilen bu telefon, orta düzeydeki teknik özelliklerine ek olarak askeri düzeyde dayanıklılığa sahip olması ile ön plana çıkıyor.

MIL SPEC 810H standartlarına sahip olan telefon; titreşim, yüksekten düşme (1,8 metre), geniş sıcaklık aralıklarında çalışma, 35 dakika boyunca 1,5 metrelik suyun içerisinde kalabilme (IP68) gibi özelliklere sahip. 0,7 milimetre kalınlığında Corning Gorilla Glass Victus ekran koruması ile gelen telefon, çarpmalara karşı da ekstra dayanıklılık sağlamış oluyor.

Karşınızda Motorola Defy

Motorola Defy

Telefonun teknik detaylarına baktığımızda, 6,5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan bir ekran görüyoruz. Çentikli yapıdaki bu ekran, 8 MP çözünürlük sunan ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Qualcomm Snapdragon 662 işlemciden güç alan telefon, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı kombinasyonuyla destekleniyor. Android 10 işletim sistemiyle gelen telefonun Android 11 güncellemesi alacağını alacağını açıklayan şirket, batarya konusunda ise 20 watt hızlı şarj desteği sunan 5.000 mAh kapasiteli bir pil tercih etmiş durumda.

Telefonun arka kısmında dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu kamera kurulumunda 48 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP de derinlik kamerası yer alıyor. Ayrıca bu kamera kurulumunun hemen altında yer alan Motorola logosu, parmak izi okuyucu sensör olarak kullanılabiliyor.

Motorola Defy

Motorola Defy teknik özellikleri

  • Ekran: 6,5 inç büyüklüğünde HD+, Corning Gorilla Glass Victus koruması
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 662
  • RAM: 4 GB (LPDDR4x)
  • Depolama: 64 GB (microSD desteği mevcut)
  • Ön Kamera: 8 MP
  • Arka Kamera: 48 MP + 2 MP + 2 MP
  • Batarya: 5.000 mAh (20 watt hızlı şarj)
  • İşletim Sistemi: Android 10

Dayanıklılık özellikleri haricinde Moto G9 ile aynı teknik özelliklere sahip olan Motorola Defy, önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak. Yeşil ya da siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle satın alınabilecek telefonun fiyatı ise 290 dolar olarak açıklandı.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/342086/motorola-defy-2021-price-specifications.html
12
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
1
1
1
1