Motorola One Vision'ın 3500 mAh'lik Pili ANATEL'de Ortaya Çıktı

10
2
2
1
0
Motorola'nın yeni telefonu hakkında ortaya çıkan bir sertifika, telefonun pil detaylarını ortaya çıkardı.

Lenovo'ya ait Motorola, görünüşe göre yeni bir Android One akıllı telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Motorola One Vision adlı bir Motorola telefondan sürekli olarak yeni bilgiler gelmesi, lansman tarihinin çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Anatel, henüz yayınlanmamış akıllı telefonların pil kapasiteleri hakkında genellikle iyi bir bilgi kaynağı olduğunu kanıtlamıştı. Geçtiğimiz yıl S10'un pil kapasitelerini ve yakın zamanda piyasaya sürülen Moto G7 serisini açıklamıştı. Şimdi de, yaklaşmakta olan Motorola One Vision'ın 3500 mAh / 3290mAh batarya ve hızlı şarj desteği ile birlikte geleceğini ortaya çıkarmış oldu.

Motorola One Vision, şirketin Exynos yonga setli ilk akıllı telefonu olacak. Exynos 9610 SoC, 32, 64 veya 128 GB depolama alanlı 3 veya 4 GB RAM modelleriyle birlikte gelecek. Cihazın ayrıca Geekbench'te göründüğü gibi 6 GB RAM'li bir versiyona sahip olma ihtimali de var ancak bunun kesinliğini tam olarak bilemiyoruz. Onaylanmamış raporlar, cihazın, “Long Exposure” ve “Video 3D HDR” özellikli 48 MP kameradan oluşan bir ön kameraya, arkada çift kameralı bir kuruluma ve 21:9 oranına sahip bir ekrana sahip olacağını gösteriyor.

Motorola One Vision'ın Çin'de Motorola P40 olarak tanıtılmasını bekliyoruz ancak şu anda fiyatlandırmaya ve çıkış tarihine işaret eden somut kanıtlar bulunmuyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/03/23/anatel-certification-reveals-the-motorola-one-vision-will-get-a-3500mah-battery/
10
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
2
1
0