Türkiye'nin Sherlock Holmes'ü Müge Anlı'dan 'EXXEN' Açıklaması

96
27
14
4
3
UçanKuş TV, bir süredir EXXEN'e transfer olacağı söylenen Müge Anlı'ya ulaştı ve söz konusu iddiaları bizzat kendisine sordu. Paylaşılan bilgilere göre Müge Anlı, iddiaları yalanlamış ve programın ATV'de devam edeceğini söylemiş durumda.

Dijital yayın platformlarının artmasıyla birlikte halihazırda geleneksel televizyon kanallarında yer alan programların ya da ünlü isimlerin dijital platformlara transferleriyle ilgili pek çok söylentiler ortaya atılır oldu. Bu noktada yakın zamanda en çok dile getirilen söylentilerden biri de Türkiye'nin en önemli gündüz kuşağı sunucularından Müge Anlı'nın Acun Ilıcalı'nın dijital yayın platformu EXXEN'e transferi olacağı iddiası oldu.

Söz konusu söylentilerin özellikle sosyal medyada geniş yankı uyandırması üzerinde tecrübeli televizyoncu Müge Anlı, konuyla ilgili olarak UçanKuş'a konuştu ve 'EXXEN'e geçeceği' yönündeki iddiaları açık bir dille yalanladı.

müge anlı exxen

Müge Anlı tarafından yapılan açıklamalara göre ünlü sunucu, 12 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programıyla şu ana kadar olduğu gibi önümüzdeki sezonda da ATV ekranlarında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonunun eylül ayında başlaması bekleniyor.

96
27
14
4
3
Emoji İle Tepki Ver
96
27
14
4
3